FERedu Talks – serija edukativnih predavanja na FER-u

Fotografija članka: FERedu Talks – serija edukativnih predavanja na FER-u

Studentska udruga EESTEC, u suradnji s Centrom karijera FER-a, organizira seriju edukativnih predavanja i radionica pod nazivom “FERedu Talks”.

Oglas

Prvo predavanje pod nazivom “Design your future with FERedu Talks: About Design” održat će se u srijedu, 13. prosinca, na Fakultetu elektrotehnike i računarstva u dvorani A202 s početkom u 17 h.

Predavanja su besplatna i otvorena za sve uz obaveznu prethodnu prijavu. Za prvo predavanje u nizu možete se prijaviti do utorka, 12. prosinca u ponoć na , a za sva ostala predavanja u ciklusu prati možete pronaći na .

Prva tema je važnost dizajna u svakodnevici, a predavanje će obuhvatiti i osnovna načela i pojmove u dizajnu. Predavanje će održati Emanuel Loborec, dugogodišnji član EESTEC-a te koordinator EESTEC Design Tima tijekom akademske godine 2016/2017.

Predavanje će odgovoriti na pitanje važnosti dizajna te obraditi sljedeće teme:
• osnovna načela dobrog dizajna
• behance i inspiracija
• boje
• vector vs. raster
• korisni programi
• korisne stranice

O predavaču

Emanuel Loborec je dugogodišnji član EESTEC-a i EESTEC Design Tima te je kao koordinator EESTEC Design Tima tijekom akademske godine 2016./2017. imao priliku steći nove vještine i iskustva u dizajnu koje će na predavanju podijeliti sa zainteresiranima. Njegov dosadašnji rad možete pogledati na www.partywithemanuel.com.

Web stranica udruge je na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.