FenixApps – agencija za društvene mreže Akcija predstavila servis za Facebook aplikacije

Fotografija članka: FenixApps – agencija za društvene mreže Akcija predstavila servis za Facebook aplikacije

Full-service agencija za društvene mreže Akcija je danas predstavila projekt FenixApps, preko kojeg će svjetskom tržištu nuditi gotove Facebook aplikacije, kao i aplikacije izrađene po mjeri.

Oglas

Nakon najave projekta u srpnju i predstavljanja dvije aplikacije u beta fazi, današnjim predstavljanjem dodatne dvije aplikacije zaokružuje se prva faza projekta i najavljuje pohod na svjetsko tržište.

“Za naše klijente kojima vodimo marketing na društvenim mrežama su bile potrebne aplikacije koje bismo mogli koristiti za organiziranje raznih nagradnih natječaja na Facebooku, ali nismo našli ništa zadovoljavajuće. Rješenja su bila previše komplicirana za korištenje i loše tehnički urađena te nisu imala ni osnovne mogućnosti prilagodbe koje su nama trebale. Shvatili smo da klijenti uglavnom žele iste aplikacije, poput Social Comments ili Photo Contest, s osnovnim ili potpunim mogućnostima prilagodbe. Odlučili smo napraviti aplikacije koje će biti 90% produktivizirane dok će 10% posla Akcija odraditi prema grafičkim materijala klijenta (primjerice, dodavanje logotipa) i s takvim servisom krenuti na svjetsko tržište”, rekao je Petar Bogdan, partner u Akcija d.o.o.

Tržište oglašavanja na društvenim mrežama raste iz godine u godinu i mnoge su tvrtke prepoznale društvene mreže poput Facebooka i Twittera kao novi kanal komunikacije s kupcima. Facebook, kao najveća društvena mreža s preko milijardu registriranih korisnika u svijetu i preko 1.5 milijun registriranih korisnika u Hrvatskoj, predstavlja odlično rješenje za marketing i privlačenje kupaca. Facebook aplikacije su, uz kvalitetno upravljanje Facebook stranicama (eng. Community management) i Facebook oglase neizostavan dio kvalitetnog nastupa na društvenim mrežama te na tržištu postoji već nekoliko rješenja za agencije, ali stručnjaci iz Akcije tvrde da za njihovo rješenje ima kupaca.

– Naš proces je drugačiji: klijent nas kontaktira, pošalje potrebne grafičke materijale i podatke o nagradama, a mi sve te podatke iskoristimo i dostavimo gotovu aplikaciju. Još jedna velika prednost koju imamo je mogućnost izrade dodatnih modula na postojeće aplikacije. Naime, često nam se dogodi da se klijentu sviđa naš Photo Contest, ali želi još neku dodatni modul, ili potpuno rebrandiranje aplikacije, što smo mi u mogućnosti napraviti.

Uz konstantan rast i suradnju s velikim klijentima u Hrvatskoj i inozemstvu, Akcija je uspjela razviti projekt s kojim će postojećim klijentima i svim zainteresiranim community managerima ponuditi gotove Facebook aplikacije. Nakon inicijalnog predstavljanja će nastaviti raditi na projektu FenixApps i na suradnju s agencijama u svijetu koje bi projekt mogle ponuditi svojim klijentima.

Više informacija o projektu FenixApps i cijenama pojedinih aplikacija se mogu naći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.