FBLook + Facebook = Outlook FBLook

Fotografija članka: FBLook + Facebook = Outlook FBLook

FBLook + Facebook = Outlook FBLook

Uključuje i broj novih zahtjeva budućih prijatelja, poruke, pozivnice i td. FBLook je dostupna za Microsoft Outlook 2003 SP3 i Outlook 2007 SP1. FBLook ne radi s programom Outlook Express. Radi pod Windows 2000, XP ili Vista s najnovijim servisnim paketom Service Pack.

Sama instalacija dodatka traje nekoliko sekundi, i ne zahtijeva nikakvu korisničku interakciju dok kod konfiguracije i postavljanje nije slučaj. Novi gumbi se dodaje u Outlook toolbar, koji postaje vidljivi na sljedećem pokretanju klijenta e-pošte.

Konfiguracija i postavljanje
FBLook + Facebook = Outlook FBLookPotrebno je prijaviti se u Facebook prije nego što krenete koristiti kontrole u klijentu e-pošte, odnosno dopustiti pristup FBLook u Facebook u vaše ime. To se radi tako da kliknete na Facebook, Prijava na gumb u programu Outlook. Pojaviti će vam se novi prozor preglednika ili kartica koja prikazuje Facebook login stranice. Nakon što kliknite FBLook "Prijava na Facebook" gumb, FBLook će prikazati nekoliko poruka i voditi vas kroz proces. Taj proces se sastoji od tri ili četiri koraka. Nakon prijave na Facebook, recite da ste dopustili da FBLook ažuriraj svoj status, i poslije sve teče glatko.

Moramo napomenuti da Facebook ima prilično zamršen način dopuštanja pristupa određenih aplikacija, što će možda zahtijevati flip između Outlooka i browsera nekoliko puta.

Jedna od zanimljivih opcija vašeg ažuriranju Facebook statusa je korištenje glazbe u Windows Media Player ili iTunesu. Možete postavite vaš status na naziv pjesme koju igrate u iTunes ili wmp.

Autor: Sanja Ledinek

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.