Fastfox smartwatch – može li pametni sat koštati samo 7$?

Fotografija članka: Fastfox smartwatch – može li pametni sat koštati samo 7$?

Ili još bolje pitanje – koliko pametni sat može biti “pametan” za 7$?

Oglas

Appleov pametni sat bi u Americi trebao koštati 350 $, Moto G 250 $, a Samsungov Galaxy Gear se prodaje i za 200 $. Kako reagirati na vijest da netko planira ponuditi pametan sat za 7$? Hoće li biti uopće pametan?

Fastfox daje potvrdan odgovor na ovo pitanje, objašnjavajući da će sklopovlje biti jednostavno i “minimalističko” (?) te će omogućiti jefitniji pametan sat. Kompanija je pokrenula akciju prikupljanja novaca na autralskoj stranici Pozible gdje se malo detaljnije objašnjavaju cijene i računica iza iste.

Donirate li 8$, možete dobiti navedeni sat, a za dolar više možete dobiti i sat u željenoj boji. Ako se odlučite za prodaju, donacija od 684$ će vam osigurati 100 Fastfox pametnih satova.

Jedna od čelnih osoba Fastfoxa, Liu Chao je izjavio da je najodbojnija stvar na pametnim satovima isključivo njihova cijena. Njihov plan je zato ponuditi minimalno sučelje koje će moći podnijeti malo aplikacija, a sve će se primarno temeljiti na zdravlju i vježbanju.

Kampanja traje do Badnjaka, a do sada je istu podržalo više od 3.000 ljudi.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.