Fashion mobitel LG Shine u Tele2 ponudi

Racunalo.com foto

LG Shine odlikuje se potpuno metalnim i supertankim kliznim kućištem sa zrcalnim efektom zbog čijeg je osebujnog sjajnog izgleda i dobio naziv – kada je uređaj u stand by funkciji, njegovo se kućište pretvara u ogledalo. Shine je opremljen i multimedijalnim dodacima (MP3 player, MPEG4 player), 2 MpX kamerom s automatskim fokusom, a uz 50 MB korisničke memorije dolazi i sa MicroSD Slotom za proširenje vanjske memorije do 2 GB. Podržava Bluetooth 1.2, odlikuje ga veliki TFT zaslon sa 256000 boja s kojim je i surfanje internetom ugodno iskustvo, a nudi i 1000 mjesta u imeniku.
Tele2 prepaid koricnicima u bla bla tarifama Shine je dostupan za 2295 kuna.
Tele2 pretplatnici u Shineu mogu uživati već za 1695 kuna, a za pretplatnike koji prenesu broj u Tele2 mrežu  LG Shine stoji 1195 kuna.
Zaštitno lice Shinea u svijetu jest britanski iluzionist David Blaine, a ovaj atraktivan mobilni uređaj za oko je već zapeo brojnim hrvatskim i svjetskim trendsetterima.


Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.