Farmacia prva u Hrvatskoj koristi digitalno oglašavanje

Fotografija članka: Farmacia prva u Hrvatskoj koristi digitalno oglašavanje

Farmacia prva u Hrvatskoj koristi digitalno oglašavanje

Višegodišnja poslovna suradnja T-Hrvatskog Telekoma i Atlantic Grupe unaprijeđena je implementacijom inovativnog Ciscovog DMS rješenja u ljekarne Farmacia, koje omogućava plasiranje grafičkih i video sadržaja s centralnog mjesta na terminale maloprodajnih lokacija. Uvođenje DMS usluge, koja će povećati razinu i kvalitetu informiranja o proizvodima i uslugama u ljekarnama, prva je referenca DMS tehnologije na hrvatskom tržištu i u regiji čime se potvrđuje inovativnost i pouzdanost tog rješenja.

“Cisco ovim projektom potvrđuje svoj liderski položaj na globalnom i na hrvatskom tržištu. Suradnja s T-Hrvatskim Telekomom i Atlantic Grupom otvara nove mogućnosti poslovanja tvrtkama u Hrvatskoj, jer inovativno rješenje digitalnog oglašavanja ukazuje na to kako se uz uštedu može poboljšati učinkovitost komunikacije s kupcima i korisnicima”, istaknuo je tom prilikom Igor Meleš, generalni direktor Ciscova ureda u Hrvatskoj.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.