Facebook vam može uskoro uspavati dosadne prijatelje

Fotografija članka: Facebook vam može uskoro uspavati dosadne prijatelje

Primijetili ste da vam je naslovnica Facebooka često pretrpana objavama uvijek istih ljudi? Sada to možete “ignorirati” vrlo lako.

Oglas

Svi imamo nekoliko prijatelja na Facebooku koji ponekad znaju biti prilično dosadni. Pogotovo tijekom odmora kada vašu naslovnicu preplavr slike hrane ili tijekom nekih događanja kada ljudi vole dočarati atmosferu iz svakoga kuta. Ako želite izbjeći svu dramu, ali istovremeno ne želite nikoga obrisati iz prijatelja, imamo sjajne vijesti.

Facebook je potvrdio TechCrunchu da trenutačno testira značajku “Snooze” koja vam omogućuje da pratite prijatelje, stranice i grupe neko ograničeno vrijeme – 24 sata, jedan tjedan ili 30 dana. Lijepo!

Da biste “uspavali” nekoga, sve što trebate učiniti je kliknuti ikonu u gornjem desnom kutu nečijeg posta, odaberite opciju “Prestani ili odgoditi”, a zatim odaberite vremenski okvir. U nastavku možete vidjeti kako to izgleda.

Značajka je dostupna samo malom broju korisnika u ovom trenutku, no vjerojatno će biti dostupna i na globalnoj razini. Kada će se to točno dogoditi nije poznato jer Facebook još nije podijelio nikakve informacije o ovoj temi.

Značajka “Snooze” izgleda obećavajuće, jer vam daje više kontrole nad onim što želite i što ne želite vidjeti.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.