Facebook ubacuje dodatne reklame – i to za vrijeme trajanja videa

Fotografija članka: Facebook ubacuje dodatne reklame – i to za vrijeme trajanja videa

Nakon što je Facebook je objavio da njegovi korisnici pogledaju 100 milijuna sati videa dnevno odlučio je napraviti od toga business! I tko ga može kriviti?!

Oglas

Kao što smo si primijetili, Facebook želi postati faca među video stranicama i svi se sjećamo da unazad par godina nije bilo ni upola toliko videa na našim home feed stranicama. Facebook je sad uveo live stream, video profile i gomilu videa koji nam stalno iskaču i sami se pokreću, a čak je Messengeru dodana i opcija slična Snapchat aplikaciji koja je po mnogima najgora stvar koju su uspjeli napraviti. Osim što se kamera nikad, ali baš nikad ne fokusira, gomila bugova iziskuje gomilu strpljenja.

Sada nakon obajve da njegovi korisnici pogledaju dnevno 100 milijuna sati videa, Facebook testira ubacivanje reklama u videa, što znači da ćemo gledati videa kao i na Youtubeu, nakon 20 ili više sekundi odgledat ćemo i pokoju reklamu.

Sreća u nesreći je da Zuckerberg nije dozvolio reklame prije početka videa, a cijela ideja je potekla od BuzzFeeda koji se žalio da ne zarađuje dovoljno od svojih Tasty videa. Ako se ipak Facebook odluči na taj potez, reklame će se ubaciti u videe dulje od 90 sekundi i ne prije trajanja videa od barem 20 sekundi.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.