Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Instagram i Pinterest u 2014

Fotografija članka: Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Instagram i Pinterest u 2014

Kako “stoje” društvene mreže u 2014. godini? Koje koristite, koliko često, koliko ste zadovoljni njima, ispunjavaju li ono što od njih očekujete?

Oglas

Možda vam u tim svim razmišljanjima pomogne i slijedeća infografika. Iako sve društvene mreže rastu i povećava im se broj članova, nekako nam se čini kako se taj “hype” ispuhao. Svima je to postalo normalno, svakodnevno, neobavezno, manje ili više (bes)korisno.

Ukoliko razmišljate o nekoj od društvenih mreža, zašto se uključiti, infografika koja slijedi dat će vam neke osnovne usporedne podatke. Pitanje je samo što tražite od određene društvene mreže. Možda želite povećati vrijednost vašeg branda, ili imate startup tvrtku koja ima proizvod kojeg želite predstaviti što većem broju ljudi u što kraćem vremenu.

Što god odlučili, ovo su svjetski vodeće društvene mreže, makar u zapadnom svijetu. Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, Facebook, LinkedIn, samo birajte…

Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Instagram i Pinterest u 2014

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.