Facebook Tablet bi mogao uspjeti, ili će doživjeti istu sudbinu kao Facebook Phone?

Fotografija članka: Facebook Tablet bi mogao uspjeti, ili će doživjeti istu sudbinu kao Facebook Phone?

Mark Zuckerberg i ekipa se trude, žele predstaviti nešto svoje, vlastito, odnosno fizički uređaj koji će imati predsznak “Facebook”. Je li došlo vrijeme za Facebook Tablet?

Oglas

Ima ga Microsoft, imaju ga svi drugi proizvođači, pa i Google (Nexus 7), zašto ne bi svoj tablet napravio i Facebook? Pvo je počela priča s Facebook Home, zatim se proširila na (o kojem smo već ranije pisali), a sada smo saznali kako navodno ima prostora i za Facebook Tablet.

Istraživanja pokazuju kako su tijekom dana korisnici na tabletima najčešće između 19.00 i 21.00 sat. Pokušajte pogoditi što najčešće rade? Provjeravaju svoje i druge Facebook statuse! To je jedan od razloga zašto su se Mark i ekipa dosjetili i odlučili napraviti svoj tablet uređaj.

Kako je dostupna preko Googleovog Play Store-a, i vi svoj smartphone možete pretvoriti u Facebook Phone ili Facebook Tablet, ali softverski. No, ovdje se radi o fizičkom uređaju na kojem će prioritet biti Facebook a onda ostatak svijeta…

Vjerojatno ste već čuli kako je Zuckerberg već ostvario dio ideja zajedno s partnerima HTC-om, te su predstavili HTC First – prvi smartphone koji se isporučuje s integriranim  Facebook Home softverom, a koji se na tržištu očekuje ovih dana. Novost u aplikaciji je Chat Heads, drugačiji način slanja poruka s cirkularnim prikazom ikona na ekranu.

Ipak, izvori bliski Fejsu tvrde kako ćemo na Facebook Home na tabletima morati malo pričekati. A sad se ponovo vraćamo na naslov – što je s fizičkim uređajem, smartphoneom, tabletom? Ili je to sve na nivou aplikacija. Možda je i bolje tako, vrijeme će pokazati što korisnici kažu na to…

Facebook Tablet i Phone 02

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.