Facebook savjeti

Fotografija članka: Facebook savjeti

Pristup Gmail-u iz Facebook
Jedna od korisnijih mogućnosti je pristup Gmailu iz Facebook računa. Taj servis se  zove Fmail.
Link za preuzimanje 
Twitter na Facebook
Ako ste i Twitter korisnik, onda servis zvan Twitter App automatski postavlja Twitter postove i na vaš Facebook. Link za preuzimanje : 
Offline status za odabrane korisnike
Ako ne želite da vaš on-line status vide baš svi prijatelji koji se nalaze na vašem popisu prijatelja, onda možete blokirati određene osobe, bilo njih više ili samo jednu. Dovoljno je da otvorite Facebook Chat i kreirate novi popis, dodate korisnike za koje želite prikazati trenutno stanje, a zatim odaberite opciju Block , i to je sve.
Prikaz Flickr slika na Facebook računu
Ako ste korisnik Flickr mreže, slike koje imate spremljene u Flicker računu, ako želite možete pomoću Moj Flickr program postaviti i na vaš Facebook. Link za preuzimanje:
Preuzimanje videa sa Facebook-a
Facebook omogućava učitavanje video formata na vaš profil, ali često se pojavljuje problem da se isti ne mogu skinuti na računalo.  Ali, kako svaka barikada ima negdje zaobilazni put, tako možete uz pomoć  Video Facebook Firefox Add, pod uvjetom da koristite Firefox preglednik to jednostavno izvesti. Dobra stvar je što se dodatak  neprimjetno pretapa u Facebook i postaje dio njega nakon što ste ga instalirali. Radi na način da vrši pretvaranje u drugi format koji dopušta preuzimanje.
Link za preuzimanje:

Sanja Ledinek

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.