Facebook problemi sa identifikacijskim kodom

Fotografija članka: Facebook problemi sa identifikacijskim kodom

 

Ukoliko Facebook posumnja u Vaš identitet kojime raspolažete na njihovim stranicama, privremeno će Vam zablokirati račun, te će pri logiranju od Vas tražiti da unesete kod za potvrdu koji Vam je poslan na broj mobitela. Problemi nastaju kada ova socijalna mreža raspolaže sa onim brojem mobitela koji se nalazi u njihovoj prvotnoj bazi Vaših podataka ili na profilu, a taj broj je osoba izgubila, nema pristup njemu ili ga više ne koristi, te je samim time u nemogućnosti upisati kod koji im je poslan.

Ovdje kreće borba sa Facebook službama za pomoć korisnicima. Ukoliko ste mislili da su hrvatske službe spore, doista se se prevarili. Nakon odgovora na Vaš mail pritužbe koji je pisan po obrascu sa ponuđenim rješenjima koja Vama nisu od pomoči, imate priliku odgovoriti im na istoimeni mail sa opisom svojih problema. Nekoliko dana nakon toga (od dva na više) javiti će Vam se osoba iz službe za pomoć putem maila i tražiti da u privitku pošaljete sliku dokumenta sa državnom potvrdom (putovnica, osobna iskaznica) koja mora sadržavati Vašu fotografiju, ime,prezime, datum i mjesto rođenja. Ukoliko nemate ovaj dokument, potrebno je poslati dva dokumenta od priznatih institucija (škola,posao) sa već navedenim podatcima. Nakon toga ostaje Vam čekati. Više od tjedan dana.

Mnogobrojni korisnici u svijetu nisu u mogućnosti pristupiti svojem računu, što potvrđuje i veliki broj upisa po forumima kao i na Facebooku, stoga Vam savjetujemo da provjerite broj mobitela koji je naveden na Vašem profilu ili postavkama na Facebooku. Ukoliko još niste identificirali svoj račun,učinite to putem čarobnjaka na Facebooku kako ne bi ostali blokirani od strane Vaše omiljene društvene mreže.

 

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.