Facebook novosti: Grupe, prodaja u Grupama i pretraga naljepnica

Fotografija članka: Facebook novosti: Grupe, prodaja u Grupama i pretraga naljepnica

Facebook dinamično razvija svoje usluge koje pruža korisnicima

Oglas

Facebook i dalje razvija svoje usluge. Prvo je bitno istaknuti da se nedavno pojavila na Play Storeu aplikacije . Očito je ovo sljedeći aspekt na koji se Facebook želi osvrnuti. Aplikaciju nije još instalirao velik broj korisnika (manje od milijun), ali to je objašnjivo i time da se za Facebook Grupe nisu pojavile još nikakve novosti. Dok ne dođu veće inovacije u tom dijelu Facebooka, ne očekujemo ni veći broj skidanja, jer Facebook i ovako zauzima najveći dio na našim smartfonima.

Druga novost je da je i Facebook svjestan ovoga pa su se pojavila nagađanja (potvrđena snimkama zaslona) da Facebook testira prodaju u grupama. Uz opciju “Write something” pojavila i opcija “Sell something”. Još se ne zna više detalja o budućnosti ovoga, a kako doznajemo, riječ je prvenstveno o opciji namijenjenoj za one grupe u kojoj ljudi trguju stvarima koje ne žele.

 

Još jedna novost je mogućnost pretraživana svih dostupnih naljepnica, odnosno sličica. Razvrstavanjem istih u 8 osnovnih skupina (tužan, veseo, ljut, zbunjen, itd.), Facebook će korisnicima omogućiti da još lakše pokažu što točno osjećaju u datom trenutku. Ova opcija se postupno dodaje pa nije još svima dostupna. Do nje se dolazi unutar razgovora, klikom na smajl pa jo jednim klikom na povećalo.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.