Facebook Messenger je konačno popravljen i optimiziran za Apple iPad

Fotografija članka: Facebook Messenger je konačno popravljen i optimiziran za Apple iPad

Ako ste korisnik iPada, tada vjerojatno znate o čemu govorimo. Facebook Messenger je već dugo dostupan za Android, iOS i Windows Phone, no ne i za iPad. Do sada.

Oglas

Čini se kako je ekipa iza Facebooka, najmasovnije društvene mreže, odlučila napraviti novi korak i omogućiti i korisnicima uživanje u blagodatima Facebook Messengera. Po vizualnom izgledu aplikacija izgleda kao i ona na iPadu, osim što je prilagođena za veliki ekran, tako da je bolje iskorišten svaki mogući prostor.

Sve vaše konverzacije s prijateljima se nalazi s desne strane, dok se u lijevom dijelu ekrana vide vaši prijatelji, kao i izbornik, što možete vidjeti i na slici niže. Što se opcija tiče, Facebook Messenger za iPad ima istu funkcionalnost kao i iPhone aplikacija, uključujući “stickerse”, pozive ili upravljanje grupama. Jedino što nedostaje je nova “split-screen selfie-taking” i “quick video camera” funkcionalnost. U Facebooku kažu kako će se ta funkcionalnost pojaviti u slijedećoj inačici.

Očito je da Facebook želi da korisnici počnu koristiti Messenger, no neće raditi nikakav pritisak. Vjerojatno će se “prelazak” događati postepeno.

Ako imate iPad i želite koristiti Facebook Messenger, možete ga besplatno downloadati .

Facebook Messenger je konačno popravljen i optimiziran za Apple iPad

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.