Facebook Messenger će dobiti SMS integraciju i podršku za višestruke račune

Fotografija članka: Facebook Messenger će dobiti SMS integraciju i podršku za višestruke račune

Prema najnovijim najavama u novoj bi se inačici Facebook Messengera trebala pojaviti dva velika dodatka – SMS poruke i podrška za višestruke račune (multiple account support).

Oglas

Tok ovo čitate, nove se funkcionalnosti već testiraju na manjoj grupi Android korisnika, a za očekivati je kako će se spomenute nove mogućnosti uskoro pojaviti i u nekoj novoj iteraciji ove popularne aplikacije. Nešto se slično nedavno dogodilo i na Instagramu, koji je također u vlasništvu Facebooka, a koji je dobio podršku za višestruke račune, tako da nas neće iznenaditi činjenica kako to treba očekivati i u Facebook Messengeru.

Ukratko, korisnici će moći “posuđivati” isti uređaj drugima i koristiti istu Messenger aplikaciju, ali naravno s drugim korisničkim imenom i lozinkom. Možda vam se ovo i ne čini previše praktično, no u Facebooku tvrde kako je ova funkcionalnost više namijenjena poslovnim korisnicima koji će bolje moći iskoristiti novu funkcionalnost višestrukih korisničkih računa.

Drugi veliki dodatak koji vas sigurno više zanima je integracija tekstualnih SMS poruka. To je donekle i iznenadilo stručnjake, jer je SMS integracija postojala u 2012. godine, no ona je “ugašena” krajem 2013. godine.

Evo što u Facebooku kažu o SMS integraciji u Messengeru (engleski):

Millions of people share phones with their family and friends. Until now, there hasn’t been an easy way for people to access their individual Messenger accounts from shared devices. To address this, we’ve launched a feature on Android to enable multiple people to log in and use Messenger from a single phone.

Koristite Facebook Messenger? Saznajte više na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.