Facebook Like button dobio nove emoticone – dodatke klasičnom lajku!

Fotografija članka: Facebook Like button dobio nove emoticone – dodatke klasičnom lajku!

Ova je dodatna funkcionalnost najavljena još u listopadu prošle godine, a od danas i na našem Facebook profilu s više od 25.000 fanova vidimo nove emoticone (emoji) s kojima ćete moći “pohvaliti” postove na Fejsu.

Oglas

Ovaj novi dodatak je Mark Zuckenberg najavio prije nekoliko mjeseci, objašnjavajući kako razvijaju nove “prikaze emocija” za klasični Like, a s kojima ćete moći izraziti svoje emocije vezano uz sadržaj koji se objavljuje na Facebooku. No, oprez – ima i negativnih emocija… :)

Šest je emoticona u igri:
– Like (sviđa mi se)
– Love (ljubav)
– Haha (smijeh)
– Wow (oduševljenje, iznenađenje)
– Sad (tuga)
– Angry (srdžba, ljutost)

Koliko nam je poznato, novi su emoticoni u testnoj fazi, a ovisno o vašim reakcijama odnosno njihovom korištenju oni će preživjeti ili neće, pojavit će se novi ili će se ugasiti. Ranije se spominjalo kako bi se uz “Like” trebao pojaviti samo “Dislike”, no to se nije dogodilo. Umjesto toga su se pojavile dvije negativne emocije – “tuga” i “ljutitost”. Dakle, po novome imate 4 pozitivne i 2 negativne reakcije.

Gdje se nalaze? Na istom mjestu gdje je i Like – samo zadržite miš koji tren duže iznad “lajka” i pojavit će se kućica s dodatnim emoticonima.

Novi su se Facebok emoticoni odnosno emoji pojavili su se danas, što vidimo i po našim novim postovima. Jedan od prvih postova koji je dobio nove emoje je i naša .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.