Facebook jedan od ozbiljnijih potencijalnih kupaca BlackBerryja?

Fotografija članka: Facebook jedan od ozbiljnijih potencijalnih kupaca BlackBerryja?

Svi dobro znamo kako se BlackBerry prodaje, kako su velike investicijske kuće i kompanije u igri, a najnovija informacija govori kako je oko na kanadsku kompaniju bacio i – Facebook.

Oglas

Mark Zuckenberg i ekipa su možda osjetili kako BlackBerry ima potencijala. Ok, otpuštaju oko 40% zaposlenika, interno se reorganiziraju i razmišljaju o novim poslovnim pobjedama. No, nikako ih nemojte otpisati jer imaju itekako vrijedan portfelj i velik broj korisnika ito upravo onih poslovnih (čitaj: koji imaju novaca).

Ima li Facebook interesa za proizvodnju mobilnih uređaja, čisto sumnjamo, ali da su zainteresirani za brojne BlackBerryjeve patente i softversko-sigurnosna rješenja, e o tome bismo mogli pričati. Podsjetimo se, nedavno je i kineski Lenovo izrazio interes za kupovinom BlackBerryja, i ta priča nije gotova.

Ono što znamo je kako je ponuda investicijske kuće Fairfax Financial na snazi još idući tjedan, a ako se ne pronađe izdašniji kupac, BlackBerry brod bi mogao otploviti u tom smjeru. Strpimo se još malo, karte se uskoro otvaraju…

Facebook kupuje BlackBerry

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.