Novi Facebook filter omogućava da se transformirate u Night Kinga

Fotografija članka: Novi Facebook filter omogućava da se transformirate u Night Kinga

Zima stiže u večerašnjem finalu sedme sezone Igre prijestolja, a Facebook želi da se pretvorite u zlokobnog Night Kinga iz ovog serijala.

Oglas

Pripremite se za gledanje finala sedme sezone Game of Thronesa uz ovaj odličan Facebook filter.

Dovoljno je samo otvoriti kameru iz Facebook aplikacije povlačenjem prstom u desno, i prvi ponuđeni filter bit će “GOT” (provjerite da vam je Facebook aplikacija ažurirana na posljednju verziju). Nakon toga, aplikacija će prepoznati vaše lice i pretvorit će vas u nemilosrdnog plavookog Night Kinga koji je u posljednjoj epizodi ubio jednog od Daenerysinih zmajeva, Viseriona.

Kristofer Hivju koji glumi Tormunda iskušao je novi filter i objavio rezultat na službenoj Facebook stranici Game of Thronesa.

Kristofer Hivju wants you to know that Winter Is Here.Prepare for the Game of Thrones Season 7 finale by updating your Facebook app, tap the camera icon on the top left and swipe right now to turn yourself into the Night King.

Posted by on Freitag, 25. August 2017

Želimo dobru zabavu uz novi filter i novu epizodu, ali nemojte ostaviti filter predugo uključenim, da ne biste odlučili preći zid i napasti Westeros pretvorivši ga u vječnu zimu. :D

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.