Facebook 5.1 za iOS 6 dostupan na App Store

Fotografija članka: Facebook 5.1 za iOS 6 dostupan na App Store

U App Storeu osvanuo je update za Facebook s oznakom 5.1, uvodeći sposobnost dijeljenja više fotografija odjednom.

Oglas

S novom verzijom iOSa 6.0. čini se da je Facebook doživio svoj debi. Facebook je utkan u mnoge aspekte iOS 6. Nakon aktivacije računa, iPhone sinkronizira naše Facebook kontakte i kalendar, a nakon nekoliko minuta, svi naši prijatelji, njihovi rođendani pojavljuju se na našem iPhone popisu kontakata i kalendara. Povlači i fotografije profila s Facebooka koje se pojavljuju u kutu kao minijature. Sviđa nam se što nismo dužni dati sve osobne podatke na vašem iPhone za spajanje na Facebook račun. Aplikacije distribuirane na App Storeu sada mogu zatražiti dozvolu za automatsko pristup Facebooku, i ažuriranje može biti obavljeno putem Siri i iz obavijesnog centra.
U ovoj maloj nadogradnji programeri su upakirali mogućnost upravljanja omiljenim kontaktima i prikaz funkcija koje su nedavno bile dostupne za razgovor. No, najvažnija nova značajka je mogućnost dijeljenja više fotografija odjednom. Iz Galerije moguće je odabrati bilo koji broj slika koje će odmah biti dostupne na Facebooku. Također je uvedena mogućnost slanja darove, ali to se odnosi samo na SAD. Usluga još nije dostupna u Europi.

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  9+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.