Evo kako izgleda dostava dronovima

Fotografija članka: Evo kako izgleda dostava dronovima

Kako će izgledati budućnost

Oglas

Podpredsjednik Amazona je najavio da Amazon planira širiti svoje usluge dostave dronovima ako se u inozemstvu (izvan SAD-a op.a.) sredi na vrijeme regulacija. Još nisu odredili cijene za svoje usluge dostave dronovima, tzv. Prime Air, ali se očekuju cijene koje nisu mnogo veće.

Zadivljujuće je da će Prime Air obraćati pažnju i na vrstu terena pa neće pakete ostavljati po vlažnom terenu, a posebno će obratiti pažnju i na prepreke.

Također će Amazon u svojoj floti letjelica imati i nekoliko različitih vrsta letjelica. Naći se tako letjelice posebno napravljene za teže vremenske uvjete, one malo sporije posebno prilagođene urbaniziranima zonama i slično. Budući da Amazon očekuje i smatra kako je ovo budućnost dostave, te da će njihov broj godinama naglo rasti, sve letjelice će imati zajedničku crtu u tome da će biti tihe.

Jedna stvar koju u Amazonu nisu riješili i ne vide uskoro rješenje problema su lopovi. Nadaju se da će s vremenom lopovima i onima koji žele namjerno gađati dronove, to naprosto dosaditi kada dronovi više ne budu novost. Rješenje za ovaj problem, prema njihovim riječima, još nitko nije našao.

Reproduciraj audiovizualni sadržaj
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.