Event Planner našeg Racunalo.com portala zabilježio danas rekordan broj dnevnih događaja

Fotografija članka: Event Planner našeg Racunalo.com portala zabilježio danas rekordan broj dnevnih događaja

Iako možda brojka od 8 “nečega” ne govori puno jer smo navikli na razno-razne tisuće, stotine tisuća, milijune i milijarde, ipak je to najveći broj evenata koji smo zabilježili u jednom danu.

Oglas

Za one koji to još ne znaju, Event Planner je naša “cloud” aplikacija koja postoji otprilike godinu i pol dana, i koja je vodeća web aplikacija za praćenje ICT evenata u Hrvatskoj (konferencije, tečajevi, seminari, prezentacije, press,…). Namijenjen je agencijama, tvrtkama, medijima i novinarima, te svim zainteresiranima koji prate novitete iz svijeta ICT-a, te žele i imaju potrebu (privatno ili poslovno) sudjelovati na eventima. Aktivnosti na području informacijske i komunikacijske tehnologije redovito bilježimo u našu bazu podataka, a u proteklih nešto više od godinu dana upisali smo više od 630 evenata.

Kako je tek započeo današnji radni dan, još uvijek stignete otići na neke od ovih evenata koje možete vidjeti u nastavku. U našem pronaći ćete sve potrebne detalje (naziv eventa, mjesto, vrijeme, lokaciju, Google mapu,…).

 

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.