Event Planner, naša cloud aplikacija ubilježila 1.000-ti event!

Fotografija članka: Event Planner, naša cloud aplikacija ubilježila 1.000-ti event!

Razmišljao sam kako započeti ovaj članak. Ipak, prije svega – hvala svima koji ste nam pomogli u razvoju vašeg i našeg Event Plannera i upisu 1.000-tog eventa!

Oglas

Prvi je ICT događaj u upisan 25. kolovoza nama davne 2011. godine. Prošlo je tek nešto više od 2 i pol godine, a već smo ubilježili 1.000-ti event! Možda nekima ova brojka i neće izgledati velika s obzirom da u današnje vrijeme baratamo vrtoglavim ciframa, raznim milijunima pa čak i milijardama, bilo da se radi o financijama, broju prodanih smartfona ili nečem trećem. No, pokušajte razmišljati na ovaj način – koliko je posla oko organizacije samo jedne konferencije, seminara, predavanja? Koliko ljudi treba za jednu takvu organizaciju? Koliko to uopće traje?

Event Planner, naša cloud aplikacija ubilježila 1.000-ti event!Sakupiti 1.000 događaja iz ICT sektora u jednu organiziranu bazu nikako nije malo. Ovaj broj pokazuje koliko ste aktivni u svom poslu, koliko ste predani i kreativni, koliko želite napredovati i jednostavno biti bolji. Upravo je i na tim temeljima nastao Event Planner kao rezultat naše stalne komunikacije vama – agencijama, tvrtkama i drugim medijima. Ovom cloud aplikacijom, koju smo u potpunosti razvili i financirali sami, željeli smo svima vama (pa i sebi) barem malo olakšati svakodnevno poslovanje i bolje organizirati raspored dnevnih i tjednih poslovnih obaveza.

Zanimalo nas je i što same tvrtke i agencije misle o Event Planneru i koliko ga koriste. Evo što ste nam rekli…

“Event Planner, web aplikacija, za nas je izrazito korisna jer nam pomaže planirati Microsoftova događanja, budući da su sva važna događanja smještena na jednom mjestu, kronološki složena i sa svim potrebnim podacima. Ne moramo trošiti svoje vrijeme na istraživanje gdje se i kada nešto događa. Također, željno očekujemo aplikaciju za mobilne i tablet uređaje jer nam omogućuje pristup informacijama s bilo kojeg mjesta.”
Nina Baras, Voditeljica marketinških komunikacija, Microsoft Hrvatska d.o.o.

“Za IDC Adriatics Event Planner je od iznimne važnosti jer nam omogućuje odlično planiranje naših evenata. Svaka čast na ideji i inicijativi!”
Ana Papež, Regional Manager Adriatics, IDC Adriatics

“Event Planner nam je od velike pomoći. Pomaže nam u planiranju organizacije vlastitih događanja kao i planiranju prodajnih i marketinških aktivnosti.”
Nikolina Djuric, Marketing Manager, Sagena informaticki inzenjering d.o.o.

“Raduje me kad inovativne tvrtke prepoznaju potrebe korisnika. Event Planner je aplikacija koja služi svima. Pomaže ljudima da pronađu i sudjeluju u događanjima koji ih zanimaju, organizatorima olakšava planiranje događanja, pojednostavljuje objavu i praćenje rasporeda na webu.”
Luana Avirović, Marketing Manager, S&T Hrvatska d.o.o.

“U moru događanja koje se organiziraju svaki dan, Event Planner ima ulogu svjetionika za sve nas u PR industriji.”
Robert Škunca, direktor hrvatskog ureda Graylinga

“Event Planner značajno olakšava planiranje kalendara događanja svima nama koji se time bavimo. Često svraćam na Racunalo.com da vidim što se dešava na tržištu, kako bih prilikom planiranja događaja za svoje klijente izbjegla potencijalne kolizije s drugima. Jednom riječju, Event planer je vrlo koristan alat kojeg toplo preporučam svima koji rade u IT industriji.”
Zrinka Makovac, direktorica agencije Zrika

“Imati na jednom mjestu informacije o svim ključnim ICT i poslovnim događajima omogućava nam brzo i efikasno odlučivanje te mogućnost da svi događaji od interesa budu prepoznati u javnosti.”
Renata Čupić, direktorica agencije Sortis

“Jako koristan alat, vrlo pregledan i jednostavan za korištenje…”
Davor Tokić, Briefing komunikacije

“U visoko kompetitivnom svijetu novih tehnologija česta su preklapanja među događanjima, odnosno predstavljanjima proizvoda. Zato pri planiranju aktivnosti redovito konzultiramo ovaj praktičan alat, a upravo je on zaslužan za nekoliko uspješnih ishoda kojih ne bi bilo bez usklađivanja termina s kolegama iz drugih agencija. Event Planneru želimo još mnoštvo ovakvih obljetnica!”
Ana Subašić, mlađa savjetnica u agenciji Media Val

“Profesija odnosa s javnošću zahtjeva od vas da ste kontinuirano u toku s relevatnim događanjima, seminarima i konferencijama, a klijenti vrlo često traže pravovremene i korisne informacije o ovakvim i sličnim aktivnostima. Stoga je aplikacija koja to objedinjuje iznimno praktičan alat koji pomaže i olakšava agencijsku svakodnevicu. Fenomen ‘sve na jednom mjestu’ danas je izraženiji nego ikad stoga velika pohvala inicijativi uz želje da autori i nastave težiti ažurnosti i pedantnosti.”
Marko Hodalj, mlađi savjetnik, Millenium promocija d.o.o.

Koristim priliku i u ime se redakcije zahvaljujemo svima – kako onima koji organiziraju evente i dostavljaju nam svoje cijenjene podatke, tako i svima vama koji ste nam sugestijama, prijedlozima, pa i kritikama pomogli da razvijemo Event Planner. Svakako vas potičemo na korištenje Event Plannera u vašem svakodnevnom poslovanju.

Ono što vam možemo obećati je kako će i dalje biti besplatna cloud aplikacija, tijekom narednih ćemo je dana dopuniti s novim podacima o agencijama, tvrtkama i medijima. Ako sve bude išlo po planu, u jesen ćemo predstaviti i potpuno responzivnu inačicu koju ćete još jednostavnije moći koristiti na vašim mobilnim uređajima.

Znate što vam je čitini. Ako organizirate neki ICT event, ili znate za neki koji nemamo upisan u Event Planner, javite nam :)

Božidar Komarić, magistar informatike
Uredništvo Racunalo.com portala

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.