Event Planner by Racunalo.com – u cloud aplikaciju upisan 500. jubilarni ICT događaj!

Fotografija članka: Event Planner by Racunalo.com – u cloud aplikaciju upisan 500. jubilarni ICT događaj!

U popularnu aplikaciju “u oblaku” upravo je upisan 500. jubilarni događaj. Event Planner je samo za godinu dana postao najpopularniji besplatni alat za praćenje ICT evenata.

Oglas

Podsjetimo se, ova je besplatna cloud aplikacija s testnim radom počela krajem kolovoza 2011. godine. Početkom 2012. godine redovito je pratila i bilježila ICT evenate koji se događaju u Hrvatskoj (konferencije, seminari, predavanja, prezentacije,…). Prije nekoliko trenutaka upisan je točno 500. event iz ICT područja – informacijske i komunikacijske tehnologije.

Na web domeni možete redovito pratiti sve najnovije evente, a podaci se praktički upisuju svakodnevno, kako pristiže informacija o pojedinom eventu. Kao 500. event prije nekoliko trenutaka upisana je “press konferencija kompanije Lenovo”. Kolege novinari, znate što vam je činiti :)

“Iako brojka možda na prvi pogled ne djeluje impresivno, ovo je najveći broj sistematiziranih ICT evenata na jednom mjestu koji se mogu pretraživati, analizirati i u krajnjem slučaju sudjelovati na njima. Ponosni smo što smo dobili brojne pohvale od PR i marketinških agencija, tvrtki i medija, a koji su i najčešći korisnici Event Plannera. I nama je na Racunalo.com portalu godinama nedostajala jedna aplikacija koja će evidentirati ICT evente umjesto nas, tako da smo se uz pomoć naših partnera odlučili na ovaj korak – napraviti svoju aplikaciju. Danas je ona standardni dio našeg poslovanja i medijskog praćenja evenata u Hrvatskoj. Vjerujem da se upravo Event Planneru možemo zahvaliti što smo čvrsto među vodećim ICT poslovnim portalima u Hrvatskoj”, rekao je magistar informatike Božidar Komarić, glavni urednik portala Racunalo.com i direktor tvrtke WEB Internet rješenja.

Na pitanje o daljnjem razvoju aplikacije, Komarić je samo kratko spomenuo kako je već u pripremi nekoliko novih “modula” koji će dodatno obogatiti funkcionalnost cloud aplikacije, kao što su mobilna inačica za smartphone, “event podsjetnik” i još neke zanimljive mogućnosti koje će dobro doći svim korisnicima. Svaka korisnička ideja i sugestija je dobro došla.

Event Planner, besplatnu cloud aplikaciju za praćenje ICT događaja u Hrvatskoj, razvio je stručni tim Racunalo.com portala u suradnji s partnerskim tvrtkama WEB Internet rješenja, Wolf i Shimoda. Evente svakodnevno možete pratiti na web adresi .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.