Event Planner by Racunalo.com – sutra nas očekuje rekordan broj evenata!

Fotografija članka: Event Planner by Racunalo.com – sutra nas očekuje rekordan broj evenata!

Sutrašnji dan 10. lipnja, prepun je ICT događanja. Na Event Planneru, vodećoj hrvatskoj aplikaciji za praćenje ICT evenata, nabrojili smo ih čak osam!

Oglas

Od svih evenata čak sedam ih se događa u Zagrebu, a jedan u Termama Tuhelj nedaleko Zagreba. Koliko nas sjećanje služi, ovo je drugi puta kada smo uspjeli nabrojiti ovoliko evenata u jednom danu. Je li to dobro? Da i ne. Objasnit ćemo i zašto.

Dobro je jer nam to govori da se u ICT tehnologiji dinamično živi i stalno nešto događa. Nije dobro jer je to medijski nemoguće pratiti. Naime, zato smo i razvili koja bi upravo trebala poslužiti za bolje “raspoređivanje evenata”, a kako bi ionako oslabljene novinarske redakcije uspjele pokriti što je više moguće događaja.

No, čini nam se kako su se i tvrtke i agencije malo “zaigrale” i ponovo počele određivati datume na svoju ruku, a što će rezultirati slabom posjetom evenata. Još jednom apeliramo sve PR i druge agencije koje se bave organiziranjem evenata da svakako prethodno konzultiraju Event Planner i pametnije odluče o terminu eventa.

A što nas sve očekuje sutra? Sve evente možete vidjeti u nastavku. A na koliko će se evenata pojaviti naš Racunalo.com portal? Tek na dva ili tri… ostali mediji vjerojatno još i manje…

Event Planner by Racunalo.com - sutra nas očekuje rekordan broj evenata!

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.