Eve V je novi Windows 10 hibridni prijenosnik, možda i Microsoft Surface killer?

Fotografija članka: Eve V je novi Windows 10 hibridni prijenosnik, možda i Microsoft Surface killer?

Što god mislili o njemu, novi Eve V hibridni prijenosnik kreće u proizvodnju početkom svibnja, a u prodaji se očekuje do kraja istog mjeseca. Cijena je bolja od Surface uređaja, a kakve su tehnikalije?

Oglas

Ono što je možda i najvažnije spomenuti je kako Eve V radi na Windows 10 operativnom sustavu. Ovaj hibridni prijenosnik već je neko vrijeme u razvoju, no tek je ovih dana došao do finalnog stupnja razvoja te će se za koji dan pojaviti prvo na proizvodnim trakama, a nakon toga na policama dućana i u webshopovima.

Koliko je ovaj prijenosnik zanimljiv govori i podatak kako se radi o prvom projektu koji je financiran od strane javnosti na platformi – za razvoj su tražili 75.000$, a dobili su 1,4 milijuna dolara, odnosno 1887% više! Originalno kodno ime bilo je “Pyramid Flipper”, no kao komercijalni proizvod dolazi pod imenom Eve V. Inače se trebao pojaviti u prodaji još u veljači ove godine, ali ipak su to malo pomaknuli.

Prema vanjskom izgledu Eve V poprilično nalikuje na Microsoft Surface Pro 4, a što se tiče konfiguracije vrlo je zanimljiva. Eve V se može pohvaliti 12,3 inčnim IGZO LCD ekranom rezolucije 2736 x 1824 točaka, a radi na 7. genraciji Intel Core m3 procesora, no paleta procesora se širi preko Core i5 i do Core i7 procesora. Ugrađeno je 8 GB ili 16 GB RAM-a, kao i SSD disk od 512 GB. Svidjet će vam se i baterija koja će izdržati do čak 15 sati rada.

Početna cijena Eve V hibridnog prijenosnika će biti samo 999$. Više informacija možete pronaći i na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.