Eve Tech T1 je novi Windows 8.1 tablet za samo 159 eura

Fotografija članka: Eve Tech T1 je novi Windows 8.1 tablet za samo 159 eura

Novi tablet dolazi iz istoimene tvrtke. Eve Tech T1 nam djeluje prilično pouzdano i zanimljivo, a i njegova je cijena privlačna, kao i dostupnost na europskom tržištu.

Oglas

Već na prvi pogled smo zaključili kako se radi o prilično kvalitetnom i jeftinom tabletu. Zanimljivo je kako je Eve Tech T1 tablet prilično agresivno reklamiran, a saznali smo kako im je prodaja išla prilično dobro. Po svojim karakteristikama nas podsjeća na neke ruske tablete koji su također prlično dobri i kvalitetni. http://www.racunalo.com/iru-a701q-i-iru-b710b-dva-jeftina-ruska-tableta/

Eve T1 se može pohvaliti 8 inčnim IPS ekranom HD rezolucije 1280 x 800 točaka (omjer 16:10), a radi na novom 64-bitnom Intel Atom “Bay Trail” Z3735F procesora s četiri jezgre koje rade na 1,8 GHz. Ugrađeno je 2 GB RAM-a, 32 GB interne memorije proširivo preko microSD ulaza.

Eve Tech T1 tablet ima dvije kamere od 2 MP i 5 MP, dok je baterija od 4000 mAh. Osim Windows 8.1 operativnog sustava dobit ćete i 1-godišnju pretplatu na Office 365.

Saznajemo kako se Eve Tech T1 prodaje po cijeni od 159 eura, a kupiti ga možete na njihovim službenim stranicama. http://www.eve-tech.com/ Dok smo ovo pisali, svi su primjerci rasprodani i čeka se nova serija.

I na kraju jedno brzo pitanje – iz koje zemlje dolazi tvrtka Eve Tech? Ako ste odgovorili Finska, onda ste u pravu. Radi se o mladoj finskoj startup tvrtci :)

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.