European IT & Software Excellence Awards 2017 – hrvatski Combis u finalu

Fotografija članka: European IT & Software Excellence Awards 2017 – hrvatski Combis u finalu

Big Data platforma Husky koju je za bankarstvo razvio Combis finalist je u kategoriji Big Data, IoT or Analytics rješenje godine. Odluka žirija očekuje se 30. ožujka.

Oglas

European IT & Software Excellence Awards nagrađuje najbolja cjelovita poslovna rješenja i izvrsnost usluge diljem cijele Europe.

Husky je COMBIS Big Data platforma koja omogućava korisnicima da sigurno monetiziraju velike količine podataka. Glavni cilj ovog rješenja jest da omogući kompanijama da poboljšaju poslovanje i prodajni proces, a sa svrhom unaprjeđenja i rasta prodaje. Husky bankama pruža informacije o klijentima u realnom vremenu, kako bi detaljno mogli upoznati njihove potrebe i odgovoriti na njih, a u trenutku njihova nastanka. Vrijednost tog sustava ogleda se u činjenici da banke mogu kreirati ponudu koja njihovim klijentima u određenom trenutku treba. Na taj način na dobitku su i banka, ali i klijenti jer će dobiti upravo ono što trebaju i žele, u pravom trenutku.

Osim u financijskom sektoru, Husky je primjenjiv u brojnim industrijama, poput telekomunikacija,  medicine, trgovine, turizma, proizvodnje, prometa, javnog transporta, državne uprave i brojnih drugih.

Više o European IT & Software Excellence Awards potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+2=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.