EuroCloud Award 2016 – otvorene prijave na natječaj

Fotografija članka: EuroCloud Award 2016 – otvorene prijave na natječaj

U tijeku je potraga za najboljim hrvatskim, ali i europskim Cloud uslugama. Jeste li možda vi taj? Prijavite se na EuroCloud Award 2016 natječaj!

Oglas

EuroCloud Hrvatska organizira jedinstveno natjecanje EuroCloud Award 2016 u pet kategorija za sve ljubitelje Cloud tehnologija. Po prvi put, EuroCloud Hrvatska poziva na prijavu sve pružatelje Cloud usluga, Cloud konzultante, Cloud startupove, kao i korisnike Cloud usluga te inovatore iz svih sektora.

Prijave na natjecanje EuroCloud Award 2016 moguće je u čak pet kategorija:
1. Najbolja Cloud usluga za horizontalna tržišta    
2. Najbolja Cloud usluga za vertikalna tržišta    
3. Najbolje Cloud usluge pružene od startup pružatelja    
4. Najbolje metode Cloud    transformacije    
5. Najbolji     poslovni utjecaj isporukom Cloud usluga

Sva prijavljena Cloud rješenja pregledat će i ocijeniti stručni žiri sastavljen od neovisnih i relevantnih stručnjaka s područja računarstva, ekonomije i novinarstva.

Prijave su moguće do 29. travnja do 18 sati, a tri najbolja sudionika iz svake kategorije bit će objavljena 16. svibnja u 19 sati. Svečano proglašenje pobjednika održat će se 31. svibnja na skupu MIPRO u Opatiji, što će trima najbolje plasiranima biti odlična prilika za predstaviti svoja Cloud rješenja pred vodećim domaćim i stranim liderima iz IT, ekonomske te gospodarske sfere.

Također, pobjednik hrvatskog natjecanja EuroCloud Award 2016 moći će predstaviti svoju Cloud uslugu na EuroCloud Europe Award 2016 5. listopada u Bukureštu.

EuroCloud u Hrvatsku donosi najbolje prakse te daje smjernice i pruža podršku, poput povezivanja te razmjene znanja između kupaca i pružatelja usluga računalstva u oblaku širom Europe.

Isto tako, ova organizacija gradi snažne odnose s Europskom komisijom i lokalnim vladama te podržava poticajno okruženje za razvoj i rast računalstva u oblaku. Preuzimajući aktivnu ulogu u razvoju tržišta usluga računalstva u oblaku, EuroCloud se u potpunosti fokusira na potrebe kupaca, kvalitetu i visoko postavljeni standard usluga. Naravno, pritom pomažući izgradnju povjerenja kako na strani kupaca, tako i na strani isporučitelja usluga.

Cloud je platforma koja omogućuje stvaranje i isporuku potpuno novih digitalnih usluga, što znači da Cloud computing mijenja igru iz temelja. Ako imate zanimljivu ideju i uspješnu Cloud uslugu, prijavite se na jedinstveni besplatni Cloud natječaj EuroCloud Award 2016.

Više o EuroCloud Award 2016 potražite na te se prijavite putem web obrasca na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.