EuroCloud Award 2016 – europsko zlato hrvatskog cloud rješenja

Fotografija članka: EuroCloud Award 2016 – europsko zlato hrvatskog cloud rješenja

Na EuroCloud Award 2016 natjecanju najboljih europskih pružatelja cloud usluga u pet kategorija u Bukureštu završeno je velikim uspjehom prijavljenih hrvatskih rješenja.

Oglas

Na ekskluzivnoj Gala Večeri s ceremonijom svečanog proglašenja pobjednika u Les Diplomates Hall Athenee Palace Hilton hotela u Bukureštu, hrvatska su cloud rješenja dobila čak tri nagrade. Uspjeh pobjednika nacionalnog EuroCloud Award 2016 hrvatskog takmičenja u tri kategorije – Combis d.o.o. – postignut je i na europskoj razini!

Zlatnim je prvim mjestom nagrađeno Combisovo “ComCloud – Cloud delivery Platform” rješenje u kategoriji Najbolje cloud usluge za vertikalna tržišta.

Dva su druga mjesta osvojena u kategorijama Najbolje metode transformacije i Najboljeg poslovnog utjecaja primjenom Combisovog rješenja Privatnog oblaka Hrvatske pošte d.d. pod imenom “ComCloud Enterprise Application Store”.

Sva pobjednička Cloud rješenja pregledao je i ocjenio paneuropski stručni žiri sastavljen od neovisnih i relevantnih stručnjaka s područja računarstva, ekonomije i novinarstva iz zemalja sudionica natjecanja. EuroCloud ekosustav prepoznao je ovogodišnje najbolje od najboljih europskih cloud pružatelja i cloud usluga!

Više o EuroCloud Award 2016 potražite na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.