Etranet Grupa uz pomoć Hrvatskog Telekoma postao član Europskog partnerskog programa DT-a

Fotografija članka: Etranet Grupa uz pomoć Hrvatskog Telekoma postao član Europskog partnerskog programa DT-a

Kroz dosadašnju uspješnu suradnju s Hrvatskim Telekomom, a posredstvom DT-a (Deutsche Telekoma),  ETRANET GRUPA postala je član M2M Europskog partnerskog programa Deutsche Telekoma.

Oglas

Time je za Etranet Grupu otvorena mogućnost za dodatno širenje poslovanja, povećanje broja korisnika te rast cjelokupnog poslovanja. Ovaj uspjeh ETRANET GRUPA postigla je svojim proizvodom Mini Fiskalna Blagajna (MFB), „all in one“ Cloud fiskalnim rješenjem na EFTPOS uređajima, koje sada prodaje u svim zemljama u kojim posluje DT Grupa.

Proizvodi iz programa DT-a prolaze rigorozne kriterije kako bi se kvalificirali za tržište EU-a te je stoga ovo članstvo ujedno i veliko priznanje kvaliteti tvrtke.

Europski Partnerski program M2M nudi europskom tržištu pomno odabrani skup M2M (Machine to Machine) rješenja putem Deutsche Telekom grupacije. Sva rješenja proizvod su najboljih strateških partnera DT-a.

Svako od rješenja se već dokazalo kao praktično i uspješno u barem jednoj od europskih zemalja te ih za sudjelovanje u programu nominiraju, operatori, članice DT Grupe, iz zemalja iz kojih dolaze. Kroz program, planira se proširiti dostupnost provjerenih M2M rješenja za sve zemlje unutar Europe u kojima posluje Deutsche Telekom.

Program pruža M2M rješenja za sve relevantne industrije – od telematike za vozila do maloprodaje i trgovine. M2M rješenja zamišljena su kako bi pomogla radne procese učiniti jednostavnijim, obradu podataka učinkovitijom, te omogućuju potpuno nove poslovne modele.

All in One rješenje MFB (Mini Fiskalna Blagajna) na EFTPOS uređaju je mobilno, jednostavno i troškovno učinkovito rješenje koje korisnicima omogućuje prodaju i izdavanje računa s bilo koje lokacije, te njihovo pohranjivanje i administraciju kroz Cloud sučelje. Uslugu mogu koristiti svi, od korisnika koji se bave mobilnom prodajom, malih i srednjih trgovaca do obrtnika na zelenim tržnicama. Rješenje već ima međunarodno priznanje sa sajma CARTES u Parizu gdje je nagrađeno od strane svjetskog lidera, tvrtke Ingenico  kao najbolja POS aplikacija. Glavne karakteristike su jednostavno upravljanje preko Clouda, brzo izdavanje računa kroz pregledno sučelje, pouzdan hardware te mogućnost autonomije kod izostanka Interneta ili napajanja.

Hrvatski Telekom je u suradnji s Etranet Grupom u svoju ponudu za fiskalizaciju uvrstio Mini fiskalnu blagajnu početkom 2013. godine te je usluga od tada nadograđena dodatnim mogućnostima kartičnog plaćanja te ticketing-a. Brojnost i vjernost korisnika koji su odabrali ovu uslugu pokazatelj su njihovog zadovoljstva MFB rješenjem.

Više informacija o MFB proizvodu možete pronaći na .

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+8=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.