Etarget u Hrvatskoj ostvario pet milijuna internetskih oglasa dnevno

Fotografija članka: Etarget u Hrvatskoj ostvario pet milijuna internetskih oglasa dnevno

Tvrtka Etarget, regionalni pružatelj ciljanog internetskog oglašavanja, dostigla je u Hrvatskoj brojku od pet milijuna dnevno prikazanih oglasa na Internetu. Ubrzan rast mreže, koja trenutno u Hrvatskoj obuhvaća 90 internetskih stranica, bilježi dvije do četiri tisuće prikazanih oglasa svake minute.

Vlasnicima internetskih stranica usluga ciljanog oglašavanja tvrtke Etarget omogućava generiranje dodatnih prihoda putem učinkovitijeg formata oglašavanja. Riječ je o usluzi u potpunosti prilagođenoj korisniku, što u konačnici rezultira kontinuiranim rastom mreže korisnika.
„Kontekstualno ili Pay-per-click oglašavanje, u ponudi Etargeta, svjetski je trend. U prilog tome govori činjenica kako u zemljama zapadne Europe izdaci kontekstualnog oglašavanja daleko premašuju budžete radijskih. Izrazito smo zadovoljni što su i hrvatski oglašivači prepoznali prednosti ciljanog oglašavanja“, izjavio je Marek Vidovič, direktor Etargeta za Hrvatsku . Vidovič je pojasnio kako ciljano oglašavanje pruža dodatnu vrijednost korisnicima koji se koriste Internetom za pretragu oglasa, kao i tvrtkama u potrazi za potencijalnim potrošačima
Od osnutka 2002. godine do danas, Etarget je otvorio urede u sedam zemalja Središnje i istočne Europe, gdje putem oglašavanja surađuje s više od 10 tisuća tvrtki. Etarget oglasi danas se prikazuju na više od dvije tisuće internetskih stranica. Među klijentima tvrtke Etarget izdvajaju se velike IT korporacije poput Microsofta, poznate tvrtke iz bankarskog sektora kao što je Raiffeisen banka. Uspješna suradnja ostvarena je i unutar sektora auto industrije (Suzuki) te u segmentu industrije robe široke potrošnje (Avon Cosmetics).

Tvrtka je poslovanje u Hrvatskoj započela krajem 2007. godine, prepoznavši potencijal tržišta koje, prema posljednjim podacima, bilježi više od 40 posto korisnika Interneta. Etarget ostvaruje partnersku suradnju s više od 90 internetskih stranica u Hrvatskoj koje su prihvatile nove trendove u oglašavanju, poput Net.hr, MojBlog.hr i Javno.hr.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.