Etarget na WebStrategiji predstavio model učinkovitog marketinga

Fotografija članka: Etarget na WebStrategiji predstavio model učinkovitog marketinga

Etarget na WebStrategiji predstavio model učinkovitog marketinga

Tvrtka Etarget je sudjelovala na konferenciji o internetskom marketingu Web::Strategija 4 te je vlastita rješenja naprednog kontekstualnog oglašavanja predstavila na prvom po redu sajmu internetskog poslovanja u Hrvatskoj, Web::INDUSTRIJA 2009. Uz niz stručnih predavanja na temu internetskog marketinga, na konferenciji je također predstavljen Etargetov start-up paket usluga koji je korisnicima ponudio izravan pristup i proaktivnost u osmišljavanju vlastite internetske kampanje. Ove je godine tvrtka stavila poseban naglasak na važnost primjene kontekstualnog oglašavanja za tvrtke i pojedince koji se bave internetskim poslovanjem kao mjerljivog i isplativog načina oglašavanja u vrijeme nepovoljnih tržišnih uvjeta. 

Direktor Etargeta za Hrvatsku, Marek Vidovič održao je prezentaciju pod nazivom „Mislite kao kupac“ te je izjavio kako se  ciljanim oglašavanjem  postižu bolji rezultati jer se njime obraća upravo onoj skupini ljudi koja je zainteresirana za određenu uslugu ili proizvod. Također je dodao kako je ciljano oglašavanje pametan način investiranja vlastitih sredstava jer se poznavanjem navika i potreba potencijalnih korisnika izbjegavaju nepotrebni  troškovi.

Etarget na WebStrategiji predstavio model učinkovitog marketinga

Ovogodišnji sajam Web::INDUSTRIJE okupljene je upoznao s najnovijim trendovima na tržištu internet marketinga te pružio informacije o tehnikama povećanja prepoznatljivosti. Na promotivnom štandu Etargeta posjetitelji  su mogli saznati više o principima rada i primjeni  kontekstualnog oglašavanja kod vlastitih proizvoda. Posjetiteljima su podijeljeni  promotivni kuponi koji su im omogućili početnu promociju vlastite internetske stranice na više od 160 hrvatskih portala s kojima tvrtka surađuje.   

Etarget je u posljednjoj godini znatno povećao svoje poslovanje, što ukazuje na činjenicu kako su  brojne tvrtke i vlasnici internetskih stranica prepoznali važnost kontekstualnog oglašavanja korištenjem usluga iz ponude Etargeta. Među klijentima s kojima tvrtka surađuje ističe se tvrtka Kairos iz Rijeke  koja se specijalizirala za prodaju alkotestera za osobnu upotrebu. Vlasnik tvrtke, Danijel Paliska izjavio je:  „Iako koristimo i druga sredstva oglašavanja, kontekstualno oglašavanje pokazalo se učinkovitijim promoviranjem proizvoda pri  čemu nam samo Etarget donosi oko 70 posto dnevnih posjeta stranici. Za tvrtku poput nas, čije se poslovanje temelji na prodaji putem Interneta, Etarget se pokazao kao partner za preporuku.“

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.