Etarget – iskoristite kontekstualno oglašavanje u svoju korist

Racunalo.com foto

Etarget - iskoristite kontekstualno oglašavanje u svoju korist

Odabirom ključnih riječi tijekom kreiranja oglasa, PPC reklama dopire do onih ljudi koji su već zainteresirani za područje u kojem poslujete. PPC je skraćenica od "Pay Per Click" što je model plaćanja – prikazivanje reklame je besplatno, a oglašivač plaća samo kada neko posjeti stranicu tj. klikne na oglas. Cijena klika kreće se već od 0,25 kn. Registracija je besplatna, a kreiranje oglasa je jednostavno i brzo. Kako funkcionira možete pročitati i na: .

O Etargetu
Etarget je reklamna mreža na internetu koja pruža usluge kontekstualnog ciljanog oglašavanja po sistemu pay-per-click (PPC). Etarget posluje u 8 zemalja centralne i jugoistočne Europe. NJjihovi klijenti su uglavnom mala i srednja poduzeća, međunarodne kompanije, agencije i web shopovi, a partneri na čijim se stranicama prikazuju Etargetovi oglasi su najposjećeniji hrvatski portali poput tportala, net.hr, index.hr, 24 sata i mnogi drugi.

Etarget u Hrvatskoj je prisutan od 2007. godine. Country manager Etargeta u Hrvatskoj je Marek Vidovič.

Broj stranica na kojima se prikazuju Etargetovi oglasi kvalitativno raste – registracija u etarget.hr je besplatna a kada se uplati minimalna uplata u iznosu od 400 kn, oglas se prikazuje na oko 270 najposjećenijih hrvatskih web stranica.

I naš i vaš Racunalo.com portal korisnik je Etarget reklame. Ukratko rečeno – stvar funkcionira! Probajte i sami –
ili .

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.