Essential: Što se događa iza kulisa? Propada li tek osnovana Rubinova kompanija?

Fotografija članka: Essential: Što se događa iza kulisa? Propada li tek osnovana Rubinova kompanija?

Da vas malo podsjetimo, Essential je mlada smartfon kompanija koju je osnovao ni više ni manje nego Andy Rubin, poznatiji kao otac Android operativnog sustava.

Oglas

Prvi kompanijin smartfon čije su specifikacije na papiru zazvučale ili bolje rečeno izgledale i više nego odlično zove se ili Essential Phone. I tek što je ovaj pametni telefon ugledao svjetlo dana krajem svibnja, počele su se događati neke zaista neobične situacije. Tako smo vam pisali kako se kompanija vrlo vjerojatno suočava sa , zatim smo vam pisali kako je iz kompanije obećano da će se Essential PH-1 kupcima početi isporučivati u roku od 30 dana od premijere, međutim taj je rok prošao, a od ništa.

Sada dolazi novi negativan slijed priče. Naime, Internetom se proširila priča kako je kompaniju odlučio napustiti potpredsjednik Brian Wallace, a za taj korak se još ranije odlučio i Andy Fouché – predsjednik kompanijinih odnosa s javnošću.

Ono što svakako možemo zaključiti jest da se u kompaniji Essential događa nešto čudno, međutim jesu li to neke uobičajene svakodnevne situacije normalne za svaku veliku kompaniju ili su ovo ipak znakovi njezinog propadanja?

Nije nikakva novost da zaposlenici mijenjaju svoja radna mjesta, daju otkaz u potrazi za boljom budućnošću, međutim ovakav slijed događaja u tek osnovanoj kompaniji malo budi sumnju u opstanak iste.

Ono što bi Rubinu i njegovoj kompaniji sada stvarno pomoglo je pojavljivanje Essential PH-1 pametnog telefona u rukama sada već nestrpljivih kupaca.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+7=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.