eSportsONLINE Winter LAN#3 – gamerski turnir na Zagrebačkom Velesajmu

Fotografija članka: eSportsONLINE Winter LAN#3 – gamerski turnir na Zagrebačkom Velesajmu

Početkom iduće 2014. godine, točnije od 3-5. siječnja, održava se novi gamerski turnir na koji ste svi pozvani. Ne zaboravite – eSportsONLINE Winter LAN#3!

Oglas

Poznata gaming udruga eSportsONLINE ovoga je puta odlučila eSportsONLINE Winter LAN#3 turnir održati na Zagrebačkom velesajmu. Službeni naziv turnira je “eSportsONLINE Winter LAN#3 powered by Instar Informatika”, a očekuje se kako će okupiti sve najjače timove na domaćoj i europskoj gaming sceni, a koji će svoje vještine pokazati u igrama Call of Duty 2, Call of Duty 4 i League of Legends.

Za one koji ne znaju, eSportsONLINE je neprofitna udruga osnovana u rujnu 2011. godine s ciljem promicanja gaming kulture u Hrvatskoj. Nakon uspješno odrađenih turnira u prosincu prošle te lipnju ove godine, dečki su odlučili organizirati vrhunski gaming festival koji će ostati u pamćenju svih posjetitelja. Događaj će okupiti oko 50 timova koji će se kroz 3 dana nadmetati u gore navedenim igrama, a organizator je zajedno sa sponzorima spremio bogate nagrade.

Call of Duty 2 dio turnira je zamišljen kao natjecanje za domaće timova sa upadom od 500 kuna, ali na njemu mogu nastupati i strane ekipe s upadom od 70€. Isto pravilo vrijedi i za Call of Duty 4 dio turnira, ali sa iznimkom da će se održati i tzv. PRO dio turnira, odnosno turnir za profesionalne europske momčadi, a upad će biti 250€.

Zbog velikog interesa, a za razliku od prošla 2 događaja, po prvi put će se održati i League of Legends dio turnira za hrvatske ekipe, a upad je, također, 500 kuna.

eSportsONLINE Winter 2014 LAN Party 02

Važno je naglasiti da se tim u svim igrama sastoji od 5 igrača, a nagrađuju se 3 najbolja tima u sva tri djela turnira. Uz novčane nagrade, osigurali smo i vrijedne hardver nagrade zahvaljujući našim sponzorima. Za konfiguracije računala pobrinule su se tvrtke Instar Informatika i Bolja ideja, a za sve posjetitelje je osigurana vrhunska zabava (DJ, PlayStation3 i računala samo za posjetitelje, bar sa pićima, hostese i ostali sadržaji zabavnog karaktera).

Također, na licu mjesta će biti organiziran LIVE prijenos matcheva za sve posjetitelja, a za one koji neće biti u mogućnosti posjetiti velesajam, organizirali smo LIVE prijenos putem interneta uz našu komentatorsku ekipu.

Kako se prijaviti?
Ukoliko smatrate da imate dobru Call of Duty 2, Call of Duty 4 ili pak League of Legends ekipu, testirajte svoje vještine slavši dolje navedenu prijavnicu na mail: esportsonline.hr@gmail.com

Prijavnica:
Naslov maila: [Prijava] Naziv igre – Ime tima
Sadržaj:
Ime tima:
Line-up:
Kontakt (xf, email):

Stoga, prvog tjedna nove godine svi pravac na gaming event godine. Vidimo se na Zagrebačkom velesajmu! Momke možete ‘lajkati’ te pratiti sve aktivnosti i novosti putem .

I na kraju spomenimo kako je naš Racunalo.com portal online medijski pokrovitelj turnira koji je upisan i u naš , a u tome će nam pomoći i puno iskusnija ekipa iz . Drznuli smo se baciti i u gamerski svijet, jer se drugi ne usude :)

eSportsONLINE Winter 2014 LAN Party 03

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  4+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.