Eskplodirao i Galaxy S7 u Kanadi

Fotografija članka: Eskplodirao i Galaxy S7 u Kanadi

Samo splet nesretnih okolnosti(?)

Oglas

Afera s Galaxyem Note 7 je tek završila, a iz Kanade stižu prve vijesti kako je eksplodirao Galaxy S7. Iako se ovo sporadično događalo mnogim uređajima, zbog sličnih komponenti koje su se koristile i u Galaxy S7 i Note 7 uređajima, sada su svi mnogo više na oprezu.

Južnokorejski div Samsung će zbog svoje afere s Note 7, biti još dulje vremena pod istragom. Nijedan do sada proizvođač nije povlačio toliki broj uređaj, tolike vrijednosti zbog opasnosti od eskplozije.

U našem slučaju je riječ o 34-godišnjem Kanađaninu koji je za vrijeme vožnje osjetio da mu se uređaj u džepu neprirodno grije. Nakon što ga je izvadio i proučavao nekoliko sekundi, stigao ga je izbaciti kroz prozor u zadnji čas prije nego je eksplodirao.

Nažalost, slučaj nije završio bez ozljeda. Amarjit Mann je zadobio opekline na ruci, a za iste je morao potražiti pomoć u obližnjoj bolnici.

Samsung je najavio potpunu i detaljnu istragu, a Kanađanin se još nije izjasnio hoće li pokrenuti parnicu protiv Samsunga.

eskplodirao-i-galaxy-s7-u-kanadi_1

(Izvor: Pocketnow)
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.