Epsonova preporuka za božićno-novogodišnju kupovinu

Fotografija članka: Epsonova preporuka za božićno-novogodišnju kupovinu

Gadgetoljupci
Epson Stylus Photo PX820FWD
Multifunkcijski (4-u-1) uređaj sadržava čitav niz osobina, uključujući i najnoviji high speed Wi-Fi, automatski uvlakač dokumenata i obostrani ispis te može ispisivati, skenirati i kopirati u visokoj definiciji. Suvremeni dizajn kućišta pogodan je za smještaj u bilo koji moderan prostor.
 
Umjetnici
Epson Perfection V330
Namijenjen stručnom skeniranju fotografija, s ugrađenom jedinicom za dijapozitive i filmove. Poseban softver omogućuje skeniranje dokumenata i fotografija većih od A4 formata u jednu sliku. Čak i krupni i 3D predmeti stati će ispod poklopca.

Foto entuzijasti
Epson Stylus Photo PX660 – dostupan u Europi od prosinca
Višenamjenski uređaj koji skenira i kopira te omogućava brzi ispis fotografija u kvaliteti boljoj od laboratorijske. Dizajniran da zadovolji potrebe foto entuzijasta, PX660 ima LCD zaslon i pametni-navigacijski panel osjetljiv na dodir za jednostavan rad.

Ozbiljni fotografi
Epson Stylus Photo R2880

Fotografije su veće i dugotrajnije, podignute su na novu razinu izvrsnosti. R2880 je odličan izbor za sve one koji planiraju premjestiti se u djelokrug ispisa velikog formata, od A3+ naviše.
 
Home cinema fanatici
Epson EH-R4000 – dostupan u Europi od prosinca
Full HD projektor najviše kvalitete, za zahtjevne ljubitelje kućnog kina. Uređaj uključuje novu Epsonovu tehnologiju 3LCD refleksnih zaslona koja omogućava vrhunsko filmsko iskustvo.
 
Gameri
Epson EH-TW450
Za video igre, praćenje sportskih događaja, pa i za pregledavanja fotografija s praznika. Ovaj HD-ready projektor omogućava sve to na ekranu koji je šest puta veći od ogromnog televizijskog ekrana promjera 132 cm (52“).

Obitelj
Epson Stylus SX425W
Bežični „sve-u-jednom“ pisač namijenjen kućnim korisnicima koji očekuju široku paletu mogućnosti, moderan dizajn kućišta te neovisnost o žičnim vezama. Uz jednostavno korištenje, ovaj uređaj nudi brzi ispis, skeniranje i kopiranje dokumenata. LCD ekran koji je smješten s prednje strane kućišta omogućava pregled i ispis fotografija u „laboratorijskoj“ kvaliteti izravno s memorijske kartice, bez potrebe za uključivanjem računala.

Epson Stylus Photo PX720WD
Elegantan i moderan multifunkcijski (3-u-1) uređaj koji također dolazi s podrškom za Wi-Fi i Ethernet te isporučuje vrhunski ispis koji nadmašuje kvalitetu foto laboratorija. Uz veliki LCD zaslon i „pametni" navigacijski panel osjetljiv na dodir, PX720WD je jednostavan za rukovanje te omogućuje personalizaciju CD-ova i DVD-a izravnim ispisom na medije te automatski dvostrani ispis.
 
Mali uredi
Epson Stylus Office BX625FWD
Uz impresivne performanse obostranoga (duplex) ispisa ovo je najbrži inkjet pisač u svojoj kategoriji*, a pored toga omogućava dvostruko povoljniji ispis u boji u odnosu na „lasersku“ konkurenciju**. Automatski uvlakač dokumenata omogućava jednostavno kopiranje, faksiranje te obostrano skeniranje, uz opciju povezivanja putem bežične (Wi-Fi) mreže.
 
Nadamo se da ćemo Vam ovime pomoći u pripremi blagdanskih priloga :)… i sve najbolje u 2011.!

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.