Epson WorkForce DS-860 osvojio BLI nagradu za najbolji poslovni skener

Fotografija članka: Epson WorkForce DS-860 osvojio BLI nagradu za najbolji poslovni skener

Nakon rigoroznog višemjesečnog testiranja žiri je zaključio kako Epson WorkForce DS-860 zaslužuje naziv izvanrednog A4 skenera za odjele (Outstanding A4 Departmental Scanner).

Oglas

Buyers Laboratory LLC, vodeća institucija za testiranje uređaja za document imaging u svijetu, objavila je dobitnike nagrade Summer 2014 Pick u kategoriji skenera. Epsonov model WorkForce DS-860 istaknut je zbog visoke kvalitete i proglašen je izvanrednim A4 skenerom za odjele (Outstanding A4 Departmental Scanner).

Struka posebno cijeni BLI nagrade jer se priznanja dodjeljuju nakon višemjesečnog rigoroznog testiranja u laboratoriju. Epson WorkForce DS-860 nadmašio je konkurenciju brzinom i svestranošću te je zavrijedio nagradu Pick award for the Summer 2014.

Epson WorkForce DS-860  osvojio BLI nagradu za najbolji poslovni skener

Model DS-860 bio je najbolji u više aspekata, uključujući preciznost prepoznavanja teksta (OCR), nadprosječnu brzinu skeniranja te natprosječnu mogućnost korištenja različitih formata papira. Ukupan trošak vlasništva (TCO) 40 posto je niži od prosjeka.

Buyers Laboratory LLC (BLI) vodeći je neovisni dobavljač analitičkih informacija i usluga vezanih za industriju digitalnog prikaza i digitalnih dokumenata u svijetu. Laboratorij nudi sveobuhvatnu informaciju o tržištu te savjete za razvoj proizvoda. Pick nagrade, priznanja za proizvode koji se pokažu najboljima u skupu laboratorijskih testova, dodjeljuju se dva puta godišnje.

Više o Epsonovim rješenjima za upravljanje dokumentima potražite na .

Epson WorkForce DS-860 osvojio BLI nagradu za najbolji poslovni skener

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+5=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.