Epson TM-T88VI iHub – novi pametni POS pisač

Fotografija članka: Epson TM-T88VI iHub – novi pametni POS pisač

Novi Epson TM-T88VI iHub nudi čitav niz opcija bežičnog i žičnog povezivanja uključujući mobilne servise, web servise i PC platformu.

Oglas

Tvrtka Epson, vodeći proizvođač POS pisača u Europi, predstavlja  novi model TM-T88VI iHub. Ovaj novi vrhunski pisač računa nudi iste karakteristike kao i nedavno predstavljeni model TM-T88VI, s time da donosi širi izbor opcija povezivanja s perifernim uređajima. Model TM-T88VI iHub konstruiran je za rad s tradicionalnim POS sustavima koji se baziraju na PC platformi, ali i sa sve popularnijim konfiguracijama temeljenima na mobilnim i web vezama. Uređaj je idealan kako za maloprodaju tako i za ugostitelje koji žele poboljšati interakciju s gostima.

David Gross, voditelj proizvoda u tvrtki Epson Europe, kaže: “Model TM-T88VI iHub nudi  vrhunske značajke modela TM-T88VI uz dodatak opcija povezivanja i napajanja perifernih uređaja. Tvrtke u maloprodaji, restauracije i barovi teško mogu pronaći ovakvu kombinaciju značajki kakva im omogućava da svoj POS sustav vode onako kako oni žele.“

Uz raznovrsne opcije TM-T88VI iHub nudi vrhunske performanse s brzinom ispisa do  350 mm/s, sve to uz Epsonovu dokazanu pouzdanost. Umetanje papira sa stražnje strane uređaja omogućava manju potrošnju materijala bez kompromisa te smanjuje trošak poslovanja i količinu otpada.

Funkcija Server Direct Print omogućava izravan ispis s poslužitelja, a TM-T88VI iHub podržava i funkciju „beacons“ za pronalaženje najbližeg pisača, što je pogodno za korisnike koji imaju više instaliranih pisača. Podrška NFC omogućava jednostavno uparivanje s tablet računalima, pametnim telefonima i ostalim mobilnim uređajima.

The TM-T88VI iHub ima potpuno isto kućište kao model TM-T88V iHub te omogućava aktualizaciju na najnovije sustave bez potrebe za preuređenjem prodajnog mjesta. Uređaj je dostupan u crnoj i bijeloj boji kako bi se lakše uklopio u uređenje bilo koje trgovine, bara ili restauracije.

Epson TM-T88VI iHub – ključne značajke

•    Vrhunski pisač za račune i inteligentno čvorište s mobilnom povezivošću, brzim ispisom i pouzdan
•    Idealan za maloprodaju, spoj mobilnih funkcija i tradicionalnih PC aplikacija
•    Epsonova tehnologija ePOS za ispis iz web aplikacija i s pametnih uređaja
•    Ispis preko USB veze i preko mreže (ePOS) – idealno za maloprodaju koja migrira na mobilni ePOS
•    Četiri USB priključka, jedan podržava punjenje tablet računala ili pametnog telefona
•    Brzina ispisa do 350 mm/s
•    Multiple greyscale printing za bolju reprodukciju logotipa i slika
•    Server Direct Print za ispis podatak izravno s poslužitelja
•    Podržava HTTPS za siguran prijenos podataka
•    Umetanje papira sa stražnje strane za štednju materijala
•    Širok izbor alata za jednostavnu i povoljnu primjenu
•    Kućište u crnoj ili bijeloj boji za uklapanje u interijer restauracije ili trgovine

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.