Epson TM-T88V-i i TM-T70-i i ePOS rješenja smanjuju troškove i poboljšavaju iskustva kupaca

Fotografija članka: Epson TM-T88V-i i TM-T70-i i ePOS rješenja smanjuju troškove i poboljšavaju iskustva kupaca

Dva nova inteligentna maloprodajna pisača su konstruirana su na temelju nove Epsonove ePOS tehnologije ispisa. Zajedno mogu osjetno smanjiti troškove svojim vlasnicima.

Oglas

Epson je razvio rješenje za ispis računa u maloprodaji koje koristi računalstvo u oblaku (cloud)  te na taj način donosi novu korist prodavačima i kupcima. Rješenje smanjuje troškove te objedinjuje informacije koje utječu na iskustvo kupovine. Inače, više od polovice (54 %) tvrtki u maloprodaji u EMEA regiji  već u 2012. godini je planiralo ulaganje u cloud rješenja .

Riječ je o tehnologiji koja omogućava korisnicima ispis računa, ulaznica i kupona kako na prodajnom mjestu, tako i u uredu ili kuhinji, izravno s tablet računala i drugih mobilnih uređaja. Ispis se obavlja u bilo kojem internetskom pregledniku koji podržava HTML5 standard, bez potrebe za korištenjem osobnog računala, poslužitelja ili upravljačkih programa.

Rješenje je pogodno za ugostiteljstvo, primjerice restauracije i barove koji koriste tablet računala za uzimanje i prenošenje narudžbi. Ono pomaže u poboljšanju korisničkog iskustva, ali i točnosti naručivanja. U maloprodajnim trgovinama ovo rješenje uz pomoć mobilnih uređaja smanjuje redove na blagajnama. Tvrtke koje koriste ovakva rješenja otvorene arhitekture, usmjeravanjem procesa i pojednostavljenjem upravljanja IT sustavom mogu ostvariti značajne uštede.

Modeli  Epson TM-T88V-ja i TM-T70-i za funkcioniranje trebaju samo mrežnu povezanost. Moguće ih je koristiti putem većine operativnih sustava, primjerice na iOS, Android i Windows platformama. Funkcionalnost rada na daljinu i Epsonov web alat za konfiguraciju TMNet omogućavaju njihovu jednostavnu integraciju u postojeće IT sustave, kao i njihovo korištenje te ažuriranje. Ovi pisači mogu komunicirati s više uređaja istovremeno, koristeći različite aplikacije, bez potrebe da korisnici mijenjaju svoje postavke.

Pošto novi POS pisači mogu komunicirati putem “oblaka”, Epson je u mogućnosti pomoći trgovcima pri smjanjenju troškova poslovanja. Za rad nisu potrebna osobna računala jer se sve odvija na poslužiteljima. Također, nije potrebna instalacija upravljačkih programa. Osim toga, ovakav način rada bez osobnih računala znatno smanjuje potrošnju energije, dodatno pomaže u smanjenju troškova te smanjuje štetan utjecaj na okoliš.

Uz ePOS tehnologiju ispisa modeli TM-T88V-i i TM-T70-i mogu upravljati blagajnama te drugim Epsonovim TM pisačima, kako žično tako i bežično, te tako poboljšati poslovne procese na perifernim uređajima, primjerice u slučaju prosljeđivanja narudžbi u restauracijsku kuhinju ili na pisač za odjavljivanje gostiju na recepciji.

.

 ZNAČAJKE

TM-T88V-i

TM-T70-i

Izravan ispis računa s tablet računala i drugih mob. uređaja s web preglednicima

Nije potrebna instalacija upravljačkih programa

Kompatibilnost s XML naredbama iz web aplikacija

Izravna komunikacija s preglednicima s HTML 5 podrškom

Prebacivanje između aplikacija bez podešavanja pisača

Prepoznavanje svih važnih ESC/POS funkcija poslanih u obliku XML naredbi

Nadzor nad blagajnama i priključenim Epson TM pisačima

Jednostavna i cjenovno povoljna implementacija te održavanje

Ušteda papira

Ispis u sivim tonovima (Grayscale) brzinom do 300mm/sec

Postavljanje ispod pulta s tipkama i umetanjem papira sprijeda

Ispis brzinom do 170mm/sec

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.