Epson TM-C3500 – smanjite maloprodajne troškove ispisom etiketa u boji

Fotografija članka: Epson TM-C3500 – smanjite maloprodajne troškove ispisom etiketa u boji

Novi pisač japanske kompanije, model Epson TM-C3500, koristi pigmentne tinte za izradu trajnih etiketa koje se brzo suše.

Oglas

Tvrtka Epson predstavila je pisač za etikete Epson TM-C3500 koji omogućava sasvim novi način ispisivanja i korištenja naljepnica za ambalažu i za proizvode u različitim industrijskim sektorima. Obzirom da koristi pigmentne tinte umjesto tinti na vodenoj bazi, ovaj pisač može izraditi  živopisne i dugotrajne etikete koje se brzo suše te su otporne na razmazivanje, vodu i blijeđenje.

Uređaj je konstruiran za široku primjenu u različitim industrijskim granama; od proizvodnje, kemijske industrije, zdravstva, maloprodaje do organizacije javnih događaja, te omogućuje tvrtkama stvaranje vlastitih etiketa bez visokih troškova i čekanja kod drugih dobavljača. Uz to, korisnici će uvidjeti da Epson TM-C3500 daje mnogo veću kontrolu izgleda njihovih etiketa.

Pojedinačni spremnici s DURABrite Ultra tintom doprinose uštedi jer je potrebno promijeniti samo potrošenu boju. Etikete, bar kodovi, oznake i ulaznice traju duže i izdržljiviji su, a ispis je znatno oštriji uz korištenje pigmentne tinte, u usporedbi s ispisom pomoću tinte utemeljene na boji. Ugrađeni LCD zaslon omogućava jednostavno praćenje stanja pisača te daje informaciju o tome kada treba zamijeniti neki od spremnika s tintom.

Epson TM-C3500 biti će dostupan na tržištu od rujna 2013. godine. Više informacija pronađite na stranicama .

Epson TM-C3500 – osnovne značajke:
„On demand“ ispis prilagođenih etiketa, ulaznica i oznaka
Brzi ispis do 103 mm / sek.
Pojedinačni spremnici s tintom štede novac jer je potrebno promijeniti samo potrošenu boju
LCD zaslon za jednostavno praćenje stanja pisača i razine tinti
Ispis visoke kvalitete na različitim materijalima uključujući mat i sjajni papir te sintetičke medije u različitim formatima i veličinama
DURABrite Ultra tinte brzo se suše i omogućuju ispis profesionalne kvalitete otporan na razmazivanje, vodu i blijeđenje
Epsonova tehnologija automatskog provjeravanja mlaznica (AID) otkriva i popravlja začepljenja te „mrtve“ piksele u bar kodu
Ugrađeni automatski rezač
Funkcionalnosti na prednjem dijelu uređaja jednostavne su za korištenje, uključujući zamjenu potrošnog materijala
Softver jednostavan za instalaciju uključen je u paket s uređajem

.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+9=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.