Epson SureColor SC-P20000 dobio nagradu kao najbolji foto pisač

Fotografija članka: Epson SureColor SC-P20000 dobio nagradu kao najbolji foto pisač

Novi Epson SureColor SC-P20000 pisač dobio je nagradu “Best Photographic Printer” (najbolji pisač za fotografije) koju je u Duesseldorfu, na sajmu Drupa, dodijelila organizacija European Digital Press Association (EDP).

Oglas

EDP svake godine dodjeljuje priznanja najboljim novim inovativnim proizvodima i tehnologijama dostupnima na tržištu digitalnog tiska.

Ovaj 64-palčani model predstavljen u siječnju ove godine spaja super brzi ispis sa superiornom kvalitetom fotografija i idealan je za komercijalnu uporabu u visokim nakladama, za korisnike poput većih tvrtki, fotokopiraonica, foto laboratorija i ekskluzivnih maloprodajnih lokacija s foto ponudom. Riječ je  o rješenju za cjenovno prihvatljiv ispis u tvrtki i pogodan je za izradu POS materijala visoke kvalitete, transparenata za kratkotrajnu uporabu u zatvorenim i na otvorenim lokacijama, izložbene eksponate, display aplikacije, promotivne materijale i fotografije.

Pisač koristi Epsonovu glavu PrecisionCore MicroTFP za produkciju u razlučivosti do 2400 x 1200 dpi. Njegova robusna konstrukcija uključuje niz inovativnih tehnologija i značajki poput ultra preciznog vođenja  medija, novog stabilizatora papira s kamerom te sustava valjaka za vođenje medija.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  5+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.