Epson SureColor SC-P10000, SurePress L-6034VW i L-4033AW vrlo traženi pisači velikog formata

Fotografija članka: Epson SureColor SC-P10000, SurePress L-6034VW i L-4033AW vrlo traženi pisači velikog formata

Novi Epsonovi pisači velikih formata povećali o proizvodnju zbog velike potražnje na sajmu Drupa.

Oglas

Tvrtka Epson bilježi značajan porast narudžbi pisača velikog formata, nakon nastupa na sajmu Drupa održanog u Duesseldorfu početkom lipnja.

Zanimanje za novu liniju pisača iz serije SureColor SC-S toliko je veliko da je Epson morao povećati proizvodnju kako bi ispunio narudžbe. Predstavljanje novog 44-palčanog pisača za široke formate SureColor SC-P10000 urodilo je trenutnom prodajom deset pisača, a među kupcima je i francuska tvrtka Picto koja je već instalirala tri nova 64-palčana modela SC-P20000.

Na sajmu Drupa predstavljen je i digitalni sustav za tisak SurePress L-6034VW za koji su odmah pristigle narudžbe iz svih dijelova Europe. Pisač koji je bio izložen na štandu već se isporučuje u njemačku tvrtku Print-ID, a pri takav pisač u Britaniji biti će isporučen u tvrtku Superfast Labels. Nadalje, popularnost sustava SurePress L-4033AW potvrđena je narudžbama iz raznih dijelova svijeta, uključujući SAD i Dubai.

Epson je na sajmu Drupa predstavio i desktop pisače koji omogućavaju produkciju čitavog niza personaliziranih proizvoda, na različitim podlogama. Najveću pažnju posjetitelja privukli su novi pisač za etikete ColorWorks C7500 i pisač za izravni ispis na tekstil SC-F2000, pokazavši potencijal za stvaranje novih izvora prihoda, po prihvatljivom trošku i bez gubitka kvalitete.

Izlaganje na sajmu Drupa bilo je vrlo uspješno. Ovo je bilo do sada najveće Epsonovo izlaganje čitave ponude inkjet pisača za preprodukciju, transparente, fotografije, tekstil i etikete. Epsonov štand bio je iznimno dobro posjećen, a gosti su došli sa svih strana svijeta. Vrlo smo zadovoljni značajnim narudžbama.
– Duncan Ferguson, izvršni direktor za profesionalni Ispis i robotiku u Epson Europe
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.