Epson Stylus Pro WT7900 ispis na biorazgradivoj ambalaži

Fotografija članka: Epson Stylus Pro WT7900 ispis na biorazgradivoj ambalaži

Predstavljene su nove mogućnosti pisača velikog formata Stylus Pro WT7900 jedinog tintnog pisača u svijetu koji omogućava ispis neprozirnom vodenom tintom bijele boje. Ovaj je pisač izvorno razvijen za potrebe ovjere i kvalitetnog ispisa uzoraka no njegove osobine čine ga idealnim uređajem za izradu takozvanih display graphics aplikacija kao što su plakati, pingvini, naljepnice za automobile i slično. Stylus Pro WT7900 ispisuje tintama visoke zasićenosti Epson UltraChrome HDR na različite medije kao što su prozirni filmovi i papir te na novi Metallic film na rolama širine do 24 inča (609 mm).

Korištenjem novog Epsonovog Metallic filma, posebno razvijenog za uporabu na pisaču WT7900, korisnici mogu uključiti „metalne“ elemente u svoj dizajn i otisnuti niz metalnih tonova, uključujući zlatni, srebrni, brončani i biserni. Kvaliteta prikaza je poboljšana Epson LUT (look up table) tehnologijom koja u završni ispis precizno prenosi izvornu RGB datoteku.

Na Epsonovom štandu izlažu se i novi biorazgradivi ambalažni materijali. U suradnji s tvrtkom G3S predstavljeni su biorazgradivi BioMedia PET materijali za primjenu u display graphics aplikacijama te na prodajnim mjestima (POS), na koje se na licu mjesta otiskuje Epsonovim Stylus Pro GS6000 tintnim pisačem.

BioMedia materijali dostupni su u različitim debljinama te uključuju novu obloženu inačicu koja omogućava još kvalitetniji ispis na Epsonovim eko-solventnim pisačima velikog formata. BioMedia materijali sadržavaju mikroorganizme koji u tamnim i vlažnim uvjetima izbijaju kroz lanac polimera i tako ubrzavaju raspadanje. Na taj način materijal se prirodno raspadne u roku od 2,5 godine.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.