Epson Stylus Pro WT7900 i Stylus GS6000 premijerno na sajmu Ipex 2010

Fotografija članka: Epson Stylus Pro WT7900 i Stylus GS6000 premijerno na sajmu Ipex 2010

Epson Stylus Pro WT7900 i Stylus GS6000 premijerno na sajmu Ipex 2010

Među Epsonovim najnovijim fleksibilnim i inovativnim proizvodima posebno se ističu rješenja za tisak visokokvalitetnih naljepnica i pakiranja te novi proizvod Digital Label Press koji se zasniva na revolucionarnoj Micro Piezo tintnoj tehnologiji.

Kako bi zadovoljio potrebe različitih segmenata kupaca, posebice onih iz tiskarske industrije i proizvodnje pakiranja (ambalaže), Epson će na ovogodišnjem Ipex sajmu predstaviti veliki broj novih i inovativnih proizvoda koji imaju svoju svakodnevnu upotrebu u brojnim grana industrije. Među najavljenim novostima, na sajmu će tvrtka predstaviti tintni pisač Epson Stylus Pro WT7900 koji se primjenjuje za ovjeru tiska pakiranja i točnu proizvodnju uzoraka. Navedeni model omogućuje napredno upravljanje bojama i precizan ispis na razne prilagodljive medije poput filma, papira ili metalnih medija. Zahvaljujući Epson UltraChrome HDR-White kompletu tinti, WT7900 stvara široki spektar boja i točne spot boje kakve traži industrija pakiranja. Jedna od ključnih značajki ovog proizvoda je mogućnost stvaranja bijelih nijansi visoke gustoće i preciznih prekrivnih slojeva, zahvaljujući bijeloj tinti na bazi vode, prvoj takve vrste na svijetu.

Ipex je idealna prilika da Epson još jednom potvrdi i svoju vodeću poziciju u proizvodnji pisača za područje internih i eksternih grafičkih rješenja velikih formata. Stylus GS6000, eko solventni pisač koji koristi UltraChrome GS komplet tinti, nudi izuzetno široki spektar boja i omogućuje ispis tiskovina za vanjsku i unutarnju primjenu. Navedeni komplet tinti osigurava visokokvalitetnu produkciju trajnih i izdržljivih tiskovina, što omogućuje tiskarama ili fotokopirnicama izradu natpisa i znakova te širenje poslovanje na nove visokozahtjevne segmente, poput proizvodnje aerodromskih ili izložbenih grafika.

Epson Stylus Pro WT7900 i Stylus GS6000 premijerno na sajmu Ipex 2010

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  7+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.