Epson Stylus Pro GS6000 za profesionalni ispis najviše kvalitete

Fotografija članka: Epson Stylus Pro GS6000 za profesionalni ispis najviše kvalitete

Novi paket tinti osigurava visokokvalitetnu produkciju trajnih i izdržljivih tiskovina tako da Epsonov pisač omogućuje korisnicima poput tiskara, fotokopirnica i tvrtki za izradu natpisa i znakova, proširenje poslovanja na zahtjevne djelatnosti koje iziskuju visoku kvalitetu tiska poput proizvodnje aerodromskih ili izložbenih grafika ili umjetničkih reprodukcija. Nadalje, s pisačem Epson Stylus Pro GS6000 korisnici mogu s lakoćom mijenjati razne medije sa ili bez premaza kao što su vinil, platno, backlit film i nedavno predstavljen proizvod, tradicionalni foto papir, koji je dostupan u rolama veličine do 64”, zbog čega predstavlja idealno i fleksibilno rješenje za različite komercijalne svrhe.

Kvaliteti i trajnosti ispisa pridonosi i novi Epson UltraChrome™ GS, osmobojni eko solventni komplet tinti (C,M,Y,K,LC,LM,+ O,G) dostupan u praktičnim spremnicima zapremine 950 ml. Uz izuzetno široku paletu boja, spomenuto rješenje podržava “spot colour” funkciju, zbog čega je Stylus Pro GS6000 idealan za brendirane aplikacije. S aspekta očuvanja okoliša važna je i činjenica da Epson UltraChrome™ GS tinta ne ispušta štetne organske spojeve te je ovo prvi vodeći eko solventni paket tinti na tržištu koji ne mora na sebi nositi znak opasnosti. Zbog toga je Stylus Pro GS6000 jednako ugodan za korisnike i okoliš. Budući da iziskuje samo laganu ventilaciju može se smjestiti na mjesto koje je najprikladnije za poslovanje. Nadalje, Epson se pobrinuo da smanji potrebu za dnevnim održavanjem koje oduzima previše vremena, i na taj način produžio raspoloživo vrijeme rada.

Epson Stylus Pro GS6000 podržava razlučivost ispisa do 1440×1440 dpi te veličinu kapljice od 3,7 pikolitara. Uz brzinu ispisa koja dostiže 25m2/h i Epsonove napredne tehnologije za namještanje veličine kapljice i polutoniranje, ovaj pisač osigurava ispis koji se brzo suši i otporan je na ogrebotine i vodu, sadrži UV zaštitu i može se laminirati u slučaju da će biti izložen intenzivnom mehaničkom stresu ili abraziji. Ostale značajke uključuju podršku do 30kg teških rola, auto-take-up-reel, upravljanje različitim medijima, te standardni Giga-Ethernet i USB2.0 što osigurava brzu konektivnost. Stylus Pro GS6000 podržavat će svi vodeći dobavljači RIP (raster image processor) rješenja.

Claes Jeppsson, viši rukovoditelj zadužen za grafička rješenja u tvrtki Epson Europe ovom je prigodom izjavio: “Izuzetno smo zadovoljni što smo, vođeni Epsonovim dugogodišnjim znanjem i iskustvom u području razvoja rješenja za tintu i na temelju tehnologije korištene za Epsonovu Micro Piezo™ glavu za ispis, bili u mogućnosti razviti ovako napredna rješenja. Kvaliteta, fleksibilnost, brzina i pouzdanost odlike su pisača Stylus Pro GS6000 koji omogućuju stvaranje dodatne vrijednosti kod visokokvalitetnog ispisa zbog čega će Stylus Pro GS6000 naći primjenu u kreiranju displeja, izložbenih grafika, reklama u prodavaonicama i drugih marketinških alata, najkvalitetnijih fotografija i umjetničkih reprodukcija.”

Najvažnije osobine modela Epson Stylus Pro GS6000
• Osmobojni eko solventni komplet tinti (C,M,Y,K,LC,LM,+ O,G) Epson UltraChrome™ GS i Epson Micro Piezo™ glava za ispis
• Ispis dugotrajnih slika – izdržljive su u vanjskim i unutarnjim uvjetima
• Kvaliteta i brzina – razlučivost do 1440×1440 dpi i brzina do 25.3m2/h
• Ugodan za korisnike i okoliš – Epson GS eko solventna tinta ne isparava štetne kemikalije te ne zahtijeva dodatno ventiliranje
• Jednostavno korištenje i upravljanje s mogućnošću korištenja različitih vrsta papira i velikom brzinom prijenosa podataka
• Preporučena maloprodajna cijena modela Epson Stylus Pro GS6000 iznosi 29,995 € (bez PDV-a), uključuje automatsku špulu, komplet za započinjanje i održavanje te komplet tinti

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  6+3=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.