Epson Stylus Office BX925FWD – brzi uredski multifunkcionalac

Fotografija članka: Epson Stylus Office BX925FWD – brzi uredski multifunkcionalac

BX925FWD je vrlo brz uređaj s niskim intenzitetom održavanja koji na injket tehnologiji isporučuje ispis u kvaliteti laserskoga, ali uz niske troškove tintnog ispisa. Uz to, uređaj omogućuje skeniranje, kopiranje i faksiranje. Učinkovitost poslovanja povećava se uz brzinu ispisa od 15 crno-bijelih i 9,2 stranica u boji u minuti  ili 38 stranica u minuti u draft načinu rada . Uz korištenje Epsonovih DURABrite Ultra tinti, ispis rezultira oštrim tekstom i britkim bojama za profesionalno izrađene dokumente.

Troškovi boje su i do 50 posto niži u odnosu na lasersku konkurenciju , a korištenje je povoljnije i zbog Epsonovog sustava pojedinačnih tinti jer je potrebno zamijeniti samo onu boju koja se potroši. Daljnja ušteda može se ostvariti korištenjem velikih XL Stag spremnika s tintom predviđenih za cjenovno povoljan ispis velikih količina dokumenata .

Automatskim obostranim ispisom korisnik može smanjiti potrošnju papira i do 50 posto, a uz ENERGY STAR certifikat, BX925FWD donosi uštedu energije koja rezultira manjim računima i smanjenim utjecajem na okoliš.

S uređajem istovremeno može raditi više korisnika spojenih putem Ethernet ili Wi-Fi mreže, uz poboljšanu wireless sigurnost s WPA2 enkripcijom. Uz to, BX925FWD podržava bežični ispis s iPhonea, iPod Touch reproduktora te iPad tableta .

Uređaj je jednostavan za korištenje uz veliki dodirni panel s integriranim ekranom osjetljivim na dodir, uz intuitivne izbornike. Osim toga, uz prednju dvostruku ladicu, koja istovremeno prima dvije različite vrste papira, smanjuje se vrijeme potrebno za punjenje uređaja.

Epson Stylus Office BX925FWD će biti dostupan na tržištu od 1. ožujka 2011., po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 299 €.

Oglas
Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  3+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.