Epson Stylus BX305F najveća posvuduša, ali LG PLAZMA TV 42PA4500 je ipak kralj promocija

Fotografija članka: Epson Stylus BX305F najveća posvuduša, ali LG PLAZMA TV 42PA4500 je ipak kralj promocija

U zadnji deset mjeseci tekuće godine u IT sektoru jedan od najpromoviraniji proizvoda je, možda ne biste vjerovali, Epson Stylus BX305F (PISAC-SKENER-KOPIRKA-FAKS).

Oglas

Ako vam je kojim slučajem trebao Epson Stylus BX305F  uređaj mogli ste ga kupiti u Intersparu tijekom ljeta, bolje rečeno tijekom srpnja. Pretpostavka je da je Intersparu trebala “navlakuša” u mrtvoj sezoni, kada ljudi uglavnom putuju u južnije krajeve.

Dakle, da budemo konkretniji krajnja cijena sa uključenim popustom je bila 479,99kn. Najskuplji je bio u Chipoteci i to tijekom ožujka, a po cijeni od 595,00kn.

 

Odmah do te grupe proizvoda nalazi se Garmin auto navigacija, preciznije model Nuvi 30 Adria. Najpovoljnija cijena mu je bila u KTC-u i Intersparu(599,99kn) tijekom veljače, ožujka i listopada, a najskuplji tijekom travnja u Metro trgovinama(812,49kn). Ovdje ste mogli uštedjeti više od 200kn, naravno, u slučaju da ste bili u potrazi za Garmin navigacijskim uređajem.

 

E sad, kralj promocija je ipak pripadnik TV tržišnog segmenta, budući da je televizija rekli bismo potreba svakog kućanstva. Stoga možemo kazati kako je LG PLAZMA TV 42PA4500 bila najskuplja u Pevecu(3.499,00kn) tijekom travnja, a najjeftinija u Metro-u(2.899,00kn) tijekom Listopada. U donjim grafovima možemo vidjeti kako su se cijene mijenjale kroz čitavi period promocija ranije navedenih proizvoda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Epson Stylus BX305F

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Garmin Nuvi 30 Adria

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LG Plazma TV 42PA4500

Izvor:  

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  2+4=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.