Epson serije WorkForce WF-3000 i WF-2000 – smanjite troškove uz najnovije pisače

Fotografija članka: Epson serije WorkForce WF-3000 i WF-2000 – smanjite troškove uz najnovije pisače

Pomoću zasebnih tinti XL veličine, serije WF-3000 i WF-2000 nude tvrtkama ekonomični ispis, pri čemu posebno serija WF-3000 omogućuje i do 50 posto nižu cijenu po stranici od konkurentskih laserskih pisača.

Oglas

Epson pomaže malim tvrtkama da uštede novac zahvaljujući novoj liniji pouzdanih i fleksibilnih uredskih tintnih pisača. Novi pisači idealni su za male urede kojima je potreban povoljan i pouzdan višenamjenski pisač s mrežnom podrškom i fleksibilnim mogućnostima spojivosti.

Serija WorkForce WF-3000 (WF-3540DTWF / WF-3530DTWF / WF-3520DWF / WF-3010DW)
Ova četiri modela idealni su za male urede kojima je potreban ekonomičan obostrani ispis visoke kakvoće, s obzirom na to da omogućuju brzi ispis od čak 15 stranica u minuti za jednostrane dokumente i 7,9 stranica u minuti za obostrane dokumente . Svaki je model opremljen pretincem za papir velikog kapaciteta od 250 listova (uz dodatni pretinac za 250 listova za modele WF-3540DTWF i WF-3530DTWF), kao i putom hoda za pojedinačne listove specijaliziranih medija. Taj put hoda omogućuje korisnicima ispis na različite materijale, kao što su kartice, omotnice i papir sa zaglavljem bez otvaranja glavnih pretinaca za papir.

WorkForce WF-2000 series (WF-2540WF / WF-2530WF / WF-2520NF / WF-2510WF / WF-2010W)
Uz kompaktnije dimenzije u odnosu na seriju WF-3000 ovi modeli nude manji broj značajki posebno namijenjenih korisnicima kojima je potreban pouzdan i malen uredski pisač. Ove pisače može koristiti jedan zaposlenik u uredu, ali ga zahvaljujući čitavom nizu mogućnosti spajanja može dijeliti više korisnika. Svaki model ima i stražnji pretinac za umetanje papira za 100 listova što omogućuje svestrani ispis.

Svih devet pisača  omogućuju daljinski ispis pomoću servisa Epson Connect  (Epson iPrint, Epson Email Print, Remote Print Driver i skeniranje u oblak). Taj servis omogućuje korisnicima bežično ispisivanje s pametnih telefona i tablet računala pomoću aplikacije Epson iPrint, kao i ispis s bilo kojeg mjesta slanjem dokumenata putem e-pošte izravno na jedinstvenu adresu e-pošte pisača. Remote Print Driver3 nudi korisnicima veliku fleksibilnost prilikom prilagodbe zadataka ispisa putem upravljačkog programa za ispis na njihovim računalima prije nego što ih pošalju na ispis s gotovo bilo kojeg mjesta. Skeniranje u oblak3 omogućuje korisnicima spremanje i dijeljenje skeniranih dokumenata izravno u servise u oblaku te njihovo slanje na bilo koju adresu e-pošte ili drugi pisač sa servisom Epson Connect. Osim toga, ovi pisači imaju podršku za aplikaciju Google Cloud Print3.

Andy Bray, menadžer za proizvode, Epson Europa kaže: “Obje su serije savršene za male tvrtke i imaju fleksibilne mogućnosti dijeljenja zahvaljujući Wi-Fi i/ili Ethernet spojivosti3. Na pisaču WF-3540DTWF dostupna je i značajka Wi-Fi Direct koja korisnicima omogućuje izravno povezivanje s drugim Wi-Fi uređajima bez potrebe za bežičnom pristupnom točkom, primjerice usmjernikom. Osim toga, Epsonova tinta DURABrite Ultra Ink koja se brzo suši jamči ispis poslovnih dokumenata profesionalne kvalitete koji su otporni su vodu, razmazivanje i markere.”

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  1+6=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.