Epson prodao 20 milijuna Ink Tank ITS pisača

Fotografija članka: Epson prodao 20 milijuna Ink Tank ITS pisača

Za one koji ne znaju, Ink Tank pisači visokog kapaciteta čine oko 10% ukupnog tržišta (inkjet i laserskih) pisača u zemljama u razvoju.

Oglas

Korporacija Seiko Epson objavila je kako je kumulativna globalna prodaja Epsonovih pisača visokog kapaciteta dostigla 20 milijuna jedinica.

Tvrtka Epson prve je pisače visokog kapaciteta Ink Tank isporučila u listopadu 2010. godine u Indoneziji. Od tog trenutka ova je obitelj pisača pristigla na tržišta u 150 zemalja i regija. Prodaja ovih pisača postupno je rasla na svim tržištima. U lipnju 2016. kumulativna prodaja dostigla je količinu od 15 milijuna, a najveći porast zabilježen je na tržištima u razvoju. Prema Epsonovim podacima, Ink Tank pisači visokog kapaciteta čine oko deset posto ukupnog tržišta (inkjet i laserskih) pisača u zemljama u razvoju, gdje je u fiskalnoj 2015. godini (koja je završila 31. ožujka 2016.) isporučeno oko 45 milijuna jedinica.

U Epsonu vjeruju kako je ovakvu popularnost omogućio čitav niz vrlina koje obilježavaju Ink Tank pisače, poput uklanjanja potrebe za tintnim patronama, niže cijene ispisa te smanjenjem količine otpadnog potrošnog materijala.

Epson nudi Ink Tank pisače visokog kapaciteta različitim profilima korisnika, pogotovu uredskim korisnicima te korisnicima koji uzimaju u obzir dodanu vrijednost I smanjene troškove. Nastaviti će s razvojem proizvoda kako bi korisnicima omogućio prednosti ove tehnologiji te proširio svoje poslovanje.

U Epsonu procjenjuju godišnji porast prodaje ovih pisača od 25 posto u fiskalnoj 2016. godini. U istome razdoblju Ink Tank pisači čine 40 posto ukupne Epsonove prodaje inkjet pisača.

Oglas
Pretplatite se na BESPLATNE
Tjedni pregled najzanimljivijih tehnoloških informacija
Poveznica se otvara u novom prozoru
Sigurnosna provjera: Upišite rezultat  8+1=

KOMENTARI


Neprimjerene komentare, poveznice, reklamiranje/promoviranje i komentare koji tematski nisu vezani uz vijest odmah ćemo ukloniti.